404 Not Found


nginx
HOROSCOP: Cele mai bune combinaţii de zodii. Află cu cine să te cuplezi! | FashionLife.ro
HomeHoroscop HOROSCOP: Cele mai bune combinaţii de zodii. Află cu cine să...

HOROSCOP: Cele mai bune combinaţii de zodii. Află cu cine să te cuplezi!

horoscop_77985300

HOROSCOP. Leul şi Scorpionul sunt două semne compatibile. Descoperă tu cu cine te potriveşti cel mai bine.

Berbec – Taur

Relaţia dintre un Berbec şi un Taur este aparent complicată, pentru că ambele semne sunt recunoscute pentru voinţa lor puternică şi orgoliul până la cer. Dar cu toate acestea, este o relaţie bazată pe echilibru şi completare. Natura impulsivă şi dornică de schimbare a Berbecului este foarte bine echilibrată de simţul pragmatic şi raţiunea practică a Taurului. De obicei, într-o astfel de relaţie, Berbecul este iniţiatorul, iar Taurul este cel care se asigură că acţiunea este dusă până la capăt cu succes.

Gemeni – Balanţă

Două semne de aer, Gemenii şi Balanţa sunt zodii foarte compatibile. Atracţia dintre aceşti nativi este adesea instantă, dar pentru că au foarte multe în comun, reuşesc să păstreze interesul pentru multă vreme. Cei doi parteneri au pasiuni comune şi se echilibrează reciproc.

CITEŞTE ŞI: HOROSCOP: Cu cine SĂ NU TE CUPLEZI în funcţie de zodie

Rac – Capricorn

Racul şi Capricornul sunt două semne cardinale, opuse, foarte compatibile din punct de vedere amoros. Racul este un semn de apă, guvernat de Lună, iar capricornul este un semn de pământ, guvernat de Saturn. Diferenţele dintre aceste semne sunt majore: nativii din rac sunt persoane emoţionale, sensibile şi sentimentale, iar cei din capricorn sunt pragmatici, determinaţi şi stabili. Dar tocmai aceste difereţe îi ajută să formeze adesea cupluri fericite şi reuşite.

Leu – Scorpion

Atracţia dintre nativii din Leu şi Scorpion este una puternică şi pasională. Scorpionul este fascinat de popularitatea, puterea şi măreţia nativului din Leu, ceea ce îl face să i se dedice total. Pe de altă parte, Leul este foarte încântat de această fidelitate absolută a Scorpionului. Relaţia este una bazată pe o puternică atracţie sexuală, dar rezistă în timp datorită stabilităţii celor două semne.

Fecioară – Peşti

Fecioara este un semn de pământ, guvernat de Mercur, iar zodia peştilor este un semn de apă, guvernat de Neptun. Cele două semne sunt foarte compatibile din punct de vedere sentimental şi amoros. Zodia peşti reprezintă emoţiile, sensibilitate, sentimentele profunde, iar zodia fecioarei este una stabilă şi pragmatică. Aceste caracteristici îi ajută pe nativii celor două semne să se echilibreze reciproc. Pot avea o relaţia amoroasă foarte reuşită.

Continuarea pe eva.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read