HomeRelatii & SexCare sunt cele mai provocatoare zone erogene?

Care sunt cele mai provocatoare zone erogene?

Daca te afli intr-o relatie de cativa ani, atunci exista posibilitatea ca interactiunea sexuala cu iubitul tau sa se fi racit. Daca ai purtat o conversatie onesta cu partenerul in aceasta privinta si nu ati ajuns la o solutie, atunci nu iti face griji. Exista solutii. Majoritatea cuplurilor trec printr-un moment de acest gen. Cu toate acestea, este doar o etapa care se poate depasi. Daca ai testat pana acum mai multe solutii prin care sa condimentezi interactiunea sexuala si nimic nu s-a schimbat, atunci iata care sunt cele mai provocatoare zone erogene pe care trebuie sa le incerci.

Zone erogene barbati – cum sa iti inciti partenerul?

Zone erogene barbati

In fiecare interactiune intima, etapa preludiului este definitorie pentru modul in care va decurge un act sexual. Pentru a reusi sa reaprinzi scanteia momentelor voastre, poti incerca sa inciti partenerul prin stimularea intensa a zonelor sale erogene. Fiecare barbat adora sa simta cum zeita lui se joaca cu punctele sale sensibile. Trucurile de seductie, o lenjerie sexy pentru dama si stimularea intensa a zonelor erogene reprezinta  reteta ideala a unei nopti incendiare. Primul pas catre placerea suprema este sa incepi cu stimularea urechii. O simpla respiratie sau un sarut in acea zona reprezinta debutul provocator al unui act sexual. Poti incerca sa te joci si cu spatele partenerului. Una dintre cele mai intense zone erogene ale barbatului este acest punct. Poti testa care este reactia partenerului cu o mangaiere blanda sau cu o zgarietura intensa. In functie de raspunsul sau, poti stabili care sunt cele mai ispititoare atingeri.

Zone erogene femei – secretul placerii supreme

Lenjerie sexy comestibila

Daca iti doresti sa atingi placerea suprema impreuna cu partenerul tau, atunci si modul in care el se joaca cu punctele tale sensibile poate sa faca o diferenta de impact. Un fapt bine cunoscut este acela ca doamnele sunt adeptele preludiului. Daca si tu te incadrezi in aceasta categorie, atunci iata cateva zone erogene ale femeilor la care nu te-ai fi gandit ca pot condimenta aceasta etapa. In ciuda asteptarilor, scalpul este una dintre cele mai provocatoare zone erogene ale unei femei, deoarece acest punct cuprinde multe terminatii nervoase. Daca partenerul tau stie cum sa se joace cu parul tau, atunci vei fi surprinsa de cat de usor este sa atingi placerea suprema. Pe de alta parte, si ceafa reprezinta o zona erogena la femei. Poate fi suficient sa adaugi in timpul preludiului aceste doua puncte si ai obtinut reteta ideala a unei nopti incendiare. Totodata, daca iti doresti sa condimentezi un pic atmosfera unui act sexual, atunci poti incerca sa porti cea mai atragatoare lenjerie sexy pe care o ai in dulap. Barbatii sunt fiinte foarte sensibile din punct de vedere senzual. Ei reactioneaza intens la stimulii vizuali, olfactivi si tactili, iar daca stii cum sa iti adaptezi trucurile de seductie in functie de cele mai profunde simturi ale partenerului, vei reusi sa obtii un act sexual marcant.

Jucarii sexuale pentru cupluri

Asadar, majoritatea relatiilor trec prin etapa in care interactiunea sexuala se raceste. Cu toate acestea, exista numeroase trucuri de seductie, metode de a condimenta o seara in doi sau idei de stimulare a zonelor erogene, astfel incat sa atingeti placerea suprema impreuna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read