Politica de confidentialitate

Aici la FashionLife (www.fashionlife.ro) punem confidentialitatea pe primul loc!

Ce informatii colectam cat sunteti pe acest blog?

Cand comentati pe site, sunteti rugat sa va completati numele si adresa de e-mail. Puteti naviga insa fara a va divulga identitatea insa ne va fi imposibil sa va contactam in acest caz. De asemenea, colectam detalii despre trafic, insa aceste detalii nu sunt personalizate sau identificabile.

Cum folosim informatia colectata?

Orice informatie colectam in timpul vizitei voastre pe www.fashionlife.ro poate fi folosita in oricare dintre urmatoarele moduri:

  • pentru optimizarea experientei voastre pe acest blog.
  • pentru inbunatatirea blogului

Fashionlife.ro permite unor terte companii (companii de publicitate) sa publice reclame pe acest blog. Aceste companii se folosesc de ultimele tehnologii pentru a trimite reclamele direct in browserul vostru. Autmoat, primesc adresa voastra de IP. De asemenea, in anumite cazuri, folosesc alte tehnologii (cookies sau Java Script) pentru a contoriza efectivitatea reclamelor si pentru a personaliza reclamele viitoare. Totusi, nicio alta informatie (cum ar fi numele, adresa de e-mail sau adresa etc) nu este colectata in asemenea situatii. Daca doriti, puteti sa refuzati primirea Dart Cookie de la Google AdSense.

Ce informatii oferim altor parti?

Nu vindem, inchiriem sau oferim altor parti informatii care va pot identifica. Aici nu sunt incluse terte companii sau persoane care ne ajuta sa ne desfasuram activitatea, afacerile sau care ofera service vizitatorilor, dar si acesti terti sunt obligati sa va respecte confidentialitatea. De asemenea, vom oferii informatiile care va pot identifica atunci cand consideram ca este potrivit pentru a respecta legea, pentru a impune politicile blogului sau pentru a proteja drepturile noastre sau ale altora, proprietatile noastre sau siguranta. Totusi, informatii care nu va pot identifica direct (informatii despre vizite, numar de vizitatori) pot fi oferite altor grupuri in scopuri publicitare, de marketing sau alte scopuri.

Program de afiliere si linkuri

Ocazional, putem oferi produse sau servicii ale altor companii sau grupuri prin acest blog. Aceste companii sau grupuri au politicile lor de confidentialitate si, de aceea, nu avem nicio raspundere in privinta lor – depinde de voi sa le verificati si sa le acceptati (sau nu). Totusi, tinem la integritatea si credibilitatea blogului si de aceea suntem mai mult decat bucurosi sa primim feed-back de la voi pe aceasta tema.

Schimbari aduse politicii de confidentialitate

Daca ne hotaram sa aducem schimbari acestei politici de confidentialiate, vom scrie modificarile pe aceasta pagina si/sau vom modifica data de mai jos:

Aceasta politica de confidentialitate a fost modificata la data de 22.09.2011

Continuarea vizitarii si folosirii acestui blog inseamna ca sunteti de acord cu toate prevederile acestei politici de confidentialiate.