404 Not Found


nginx
5 lucruri pe care nu le stiai despre alegerea unui vibrator pentru femei | FashionLife.ro
HomeRelatii & Sex5 lucruri pe care nu le stiai despre alegerea unui vibrator pentru...

5 lucruri pe care nu le stiai despre alegerea unui vibrator pentru femei

Vibratoarele sunt o categorie de produse comercializata frecvent in sexshop-uri. Desi exista o gama variata de vibratoare pentru femei, de multe ori alegerea primului vibrator poate fi o provocare.

In selectarea unui vibrator pentru femei, apelezi la ajutorul Google. Te uiti prin lista de produse a unui sexshop din mediul online, eventual cauti cateva recenzii. Si ajungi la concluzia ca nu stii ce material sa alegi sau ce dimensiune, ce forma sau ce brand. Probabil apare si intrebarea “Am nevoie de un vibrator cu mai multe viteze sau merge si unul simplu?”.

Daca te afli intr-o situatie de acest gen, iata 5 lucruri pe care nu le stiai despre alegerea primului vibrator!

Intreaba-te: Pentru ce am nevoie de un vibrator?

Atunci cand iti doresti sa obtii placere sexuala este esential sa iti cunosti corpul si sa stii exact care sunt stimulii care te ajuta sa ajungi la senzatia de extaz. Asa cum fiecare om este diferit, la fel este si tipul de vibrator. Nu exista un vibrator standard care sa indeplineasca toate nevoile sexuale. Dar poate exista vibratorul perfect pentru tine.

Poti incerca sa iti clarifici ce tip de stimulare este mai potrivita pentru tine (interna/externa), cand vrei sa folosesti respectivul vibrator(cu un partener sau singura), cat de mare ai vrea sa fie etc.

Vibratoare pentru femei Sex Shop Red Bx

Materialul face diferenta

Materialele disponibile  pe piata la momentul actual pentru vibratoarele pentru femei sunt plasticul, cauciucul si siliconul. Vibratoarele pentru femei din plastic sunt mai potrivite pentru stimularea externa, insa pentru penetrarea vaginala se recomanda folosirea unui vibrator din cauciuc sau din silicon.

Mare nu inseamna neaparat mai bine

Daca nu esti obsinuita cu dimensiuni mai mari, atunci nu se recomanda achizitionarea unui astfel de vibrator pentru femei. Scopul unui vibrator este sa te ajute sa simti senzatia de placere. Iar daca un vibrator mare te-ar face sa simti durere, atunci este recomandat sa il alegi in functie de dimensiuni medii sau mici.

Tine cont de cat de intens este nivelul de vibratie

Daca ai tendinta sa obtii senzatia de placere prin metode mai ferme, atunci se recomanda folosirea unui vibrator pentru femei cu o putere de vibrare accentuata. In schimb, daca nu esti obisnuita cu acest mod de satisfacere, atunci se recomanda folosirea unui vibrator pentru femei cu o putere de vibrare redusa.

Design-ul vibratorului

Vibratoare pentru femei Sex Shop Online Red Box

Nu neglija design-ul in alegerea vibratorului tau.  Senzatia provocata de obiectul respectiv poate fi unul din factorii decisivi in acest caz, deoarece prima treapta a stimularii sexuale este reprezentata de efectul vizual.

Asadar, alegerea primul vibrator nu este o misiune imposibila. Insa, criteriul de baza in alegerea unui vibrator pentru femei ar trebui sa fie asteptarile si dorintele pe care le ai de la obiectul respectiv.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read