HomeRelatii & SexCum sa atingi placerea suprema – Solutii nonconformiste

Cum sa atingi placerea suprema – Solutii nonconformiste

Sexul este considerat un subiect tabu. Daca vorbesti despre asta in societate, primesti eticheta de persoana vulgara. Introducerea educatiei sexuale in scoli este considerata o practica prin care se urmareste distrugerea inocentei copiilor. In familie, discutiile informative despre aceasta tema se lasa pe seama surselor de pe internet sau pe surpriza experientei personale. Astfel avem numeroase cupluri nemultumite de viata lor sexuala, parteneri care insala in mod constant, cupluri care refuza sa poarte discutii oneste despre activitatea lor sexuala si imbunatatirea ei.

Cum te poate ajuta masturbarea sa atingi placerea suprema?

In cadrul unui act sexual sau in timpul procesului de masturbare, creierul nostru elibereaza substante precum: dopamina (hormonul fericirii), endorfine ( substante pentru calmarea stresului si a durerii), oxitocina (hormonul atasementului), testosteronul (hormonul care faciliteaza reproducerea) si prolactina (hormonal care ofera satisfactia sexuala). Eliberarea acestor hormoni are ca rezultat: imbunatatirea vietii sexuale, diminuarea nivelelor de stres, diminiarea anxietatii si a depresiei, ofera un somn de calitate si imbunatateste increderea de sine.

In viata, principalul tau dusman esti chiar tu, prin blocajele pe care ti le impui. Lipsa increderii de sine pe plan personal, profesional sau sexual, reactiile standard ale unor traume, dificultatea de integrare sociala au devenit probleme care stau in calea placerii supreme.

Cum sa alegi un masturbator?

Aminteste-ti, cand ai avut ultima data un episod sexual de calitate!

Masturbator Sex Shop Red Box

Ai fost tu in forma cea mai pura a instinctelor tale. Ti-ai dat voie sa explorezi latura cea mai profunda a ta, fara sa te intrebi ce va crede daca vei face ceva sau daca vei spune ceva. Si cand te-ai simtit pregatit sa spargi limitele dintre tine si persoana fata de care simti sentimentul de iubire, ai descoperit ca uneori raspunsul corect la orice intrebare este redat de ceea ce simti.

Acesta este adevaratul efect al unei vieti intime de calitate si anume starea de bine. Este mult mai usor sa te concentrezi si  sa ai rezultate optime pe toate planurile din viata, cand elimini toate blocajele mentale.

Cel mai important aspect de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi un masturbator este sa iti cunosti corpul. Pana si in viata sexuala suntem diferiti, reactionam, percepem si actionam diferit. Tocmai de aceea, masturbatorul trebuie ales in functie de senzatiile pe care doresti sa le experimentezi.

RedBox este un loc lipsit de inhibitii. Aici, a fi tu nu este o greseala. Asadar, renunta la blocajele tale de Black Friday si profita de cele mai avantajoase oferte din an la masturbatoarele noastre!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read