404 Not Found


nginx
Zânele tot femei sunt, deci … bărbate, vezi ce-ţi doreşti! :) | FashionLife.ro
HomeRelatii & SexZânele tot femei sunt, deci ... bărbate, vezi ce-ţi doreşti! :)

Zânele tot femei sunt, deci … bărbate, vezi ce-ţi doreşti! :)

1013842_849459548438520_1702142177481678366_n

Un cuplu de oameni casatoriti, amandoi avand in jur de 60 de ani, isi sarbatoreau cea de-a 35 -a aniversare a nuntii lor intr-un restaurant cochet si romantic. Dintr-o data, o zana se ivi la masa lor si le spuse: “Pentru ca ati fost un exemplu minunat pentru apropiatii vostri despre cum sa aiba o casnicie lunga si fericita, va voi indeplini fiecaruia dintre voi cate o dorinta.”

Sotia tipa de bucurie si rosti: “Dintotdeauna ne-am dorit sa pornim intr-o croaziera in jurul lumii!” Zana isi flutura bagheta fermecata si puf! – in mainile ei se ivira doua bilete de calatorie in jurul lumii la bordul celui mai luxos vas. Sotul se gandi pentru o clipa si apoi spuse: “Imi pare rau, draga mea, dar cu asa o sansa nu ma mai intalnesc. Dorinta mea este sa am o sotie cu 35 de ani mai tanara decat mine.”

Sotia lui a fost foarte dezamagita, dar dorinta e dorinta. Zana isi flutura bagheta magica si puf! – sotul ajunse un batran de 95 de ani. Morala acestei povesti: barbatii care sunt niste nerecunoscatori ar trebui sa-si aminteasca faptul ca si zanele tot femei sunt! ;))

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read