HomeRelatii & SexWomen have no idea! :)

Women have no idea! :)

downloadBarbatii spun ca  femeile sunt de neinteles din toate timpurile. Dar oare femeile inteleg barbatii?

Here’s my guess: Women don’t have any fuckin’ idea!

Si asta pentru ca barbatii, la o anumita  varsta,  nu generalizez,  dar de obicei pana la 30 ani, habar nu au ce vor!  Singurul lucru statornic din viata lor e echipa de fotbal pentru care ar lasa orice.

Barbatii vor femeia perfecta, dar cand intalnesc perfectiunea din visele lor, nu stiu cum sa faca sa o pastreze. Ori e prea frumoasa si se simte el inferior, nesigur, ori e prea urata si atunci “Ce Doamne cauta ei langa ea?”. E prea proasta si il face de rusine in fata prietenilor, sau e prea desteapta, are replica pentru orice si asta e de neconceput.

Femeile nu inteleg barbatii. Si nu ma refer doar la asa numita “selectia partenerei”, ci in general. Barbatii isi cumapara o masina luxoasa dar peste cateva luni parca nu mai atrage atatea priviri, pentru ca celalalt are una mai tare. Si uite asa se mai duc economiile pe cativa ani pentru una noua. Barbatilor nu le place sa se uite la un film romantic, dar cand 11 prosti fug dupa o minge e atat de captivant incat totul se opreste in jurul lor. Si nu ma  intelegeti gresit, mie imi place fotbalul, dar sa nu exageram.

Barbatii sunt enigme, femeile mai mult ghicitori. Trebuie doar sa deslusesti ghicitoarea si ai cheia pentru tot.

A little tip for men: “If she responds to your sarcasm with sarcasm, she’s a keeper!” :)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read