HomeRelatii & SexTipuri de sarut: Tu pe care le-ai experimentat?

Tipuri de sarut: Tu pe care le-ai experimentat?

Sarutul este o dovada de iubire, modalitatea in care faci acest gest putand spune multe despre sentimentele pe care le nutresti pentru persoana de langa tine. Asadar, astazi vom vorbi despre cele 10 tipuri de sarut existente, astfel incat tu sa iti dai seama ce spune fiecare dintre acestea despre tine.

Tipuri de sarut: Sarutul frantuzesc

Sarutul frantuzesc este cel mai cunoscut tip dintre toate. Acesta implica folosirea limbii si este practicat de catre partenerii care nutresc sentimente puternice unul fata de celalalt. Sarutul frantuzesc implica un grad inalt de intimitate si, in functie de tehnica si de miscarile folosite, te poti da de gol in ceea ce priveste latura ta pasionala .

Tipuri de sarut: Sarutul-fluture

Acest sarut este romantic si usor copilaros, pentru ca implica apropierea genelor de obrazul patenerului, nu doar atingerea buzelor. In functie de cat de repede clipesti, efectul va fi asemanator batailor aripilor unui fluture. O alta varianta a acestui sarut este cea care nu implica deloc clasicul sarut, ci doar apropierea genelor de obrazul partenerului.

Tipuri de sarut: Sarutul unei singure buze

Asa cum spune si numele acestui tip de sarut, este vorba despre atingerea buzei de jos, urmata de muscarea usoara a acesteia. Te asiguram ca ii vei provoca fiori de placere partenerului tau.

Tipuri de sarut: Sarutul lobului urechii

Aceasta este un sarut care face parte din categoria celor ce provoaca o placere deosebita prin excitarea unor centri nervosi aflati departe de buze. Musca-i lobul urechii usor si foloseste varful limbii, pentru a completa atingerea. Vei fi romantica si, in acelasi timp, sexy, sarutandu-ti astfel partenerul.

Tipuri de sarut: Sarutul eschimos

Exact ca modalitatea pe care reprezentantii poporului gheturilor o folosesc pentru a-si saluta prietenii, acest tip de sarut consta in atingerea nasurilor partenerilor, in vreme ce ochii sunt tinuti inchisi. Sarutul eschimos este plin de tandrete si arata ca dintr-o relatie de dragoste nu trebuie sa lipseasca prietenia.

Tipuri de sarut: Sarutul in aer

Iata inca un tip de sarut tipic celor care au o relatie de prietenie! Sarutul in aer consta in atingerea obrajilor si producerea unui sunet tipic sarutului clasic, cu ajutorul buzelor.

Tipuri de sarut: Sarutul umed

Acest tip de sarut este sexy, iar cei doi parteneri trebuie sa tina gura deschisa in permanenta, pentru a-l obtine. Atentie, insa, la cantitatea de saliva, pentru ca acest detaliu joaca un rol important in ceea ce priveste sarutul umed perfect.

Tipuri de sarut: Sarutul pe gat

Exista doua variante ale acestui tip de sarut: cea care se lasa cu o vanataie si care le caracterizeaza pe persoanele pasionale si cea care se aseamana cu sarutul umed, dar care nu se opreste la buze, ci continua prin prelungirea zonei destinate sarutului cu barbia si cu gatul. Aceasta din urma varianta are o tenta erotica.

Tipuri de sarut: Sarutul ingerului

Daca vrei sa iti trezesti partenerul intr-un mod romantic, saruta-i pleoapa. Acest tip de sarut poarta denumirea “sarutul ingerului” si este practicat de catre persoanele sensibile, care vor sa isi dovedeasca sentimentele.

Tipuri de sarut: Sarutul pe obraz

Acest tip de sarut este practicat, de obicei, de catre cei implicati intr-o relatie de prietenie. De asemenea, daca iti place in mod special o persoana, o poti sauta pe obraz, pentru a-i da un semnal in aceasta privinta.

Daca ai vazut care sunt cele 10 tipuri de sarut, acum gandeste-te pe care le-ai experimentat si iti vei da seama ce fire ai – romantica sau pasionala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read