HomeRelatii & SexSurprinde-ti partenerul cu o seara incitanta in stil BDSM

Surprinde-ti partenerul cu o seara incitanta in stil BDSM

Anumite accesorii BDSM sunt utilizate in mod recurent si cu limite rezonabile astfel incat, cuplul sa se poata bucura de placerea si satisfactia momentului lor. Sa nu uitam ca si intr-o discutie intima cu prietenele tale daca mentionezi faptul ca ai avut o partida reusita doar pentru ca ai condimentat seara cu o pereche de catuse cu puf, persoanele respective nu se vor simti inconfortabil. Dimpotriva, exista posibilitatea sa iti ceara cateva sfaturi in acest sens si sa vezi cum se contureaza un zambet usor pe buzele lor. Prin urmare, BDSM poate fi o alternativa foarte interesanta de a condimenta o seara in doi. Astfel, oamenii au inceput sa foloseasca in viata lor sexuala accesoriile destinate incepatorilor.

Iata cum te poti juca si tu cu ele ca sa ai o seara incendiara.

Ce inseamna BDSM – Placere sau durere?

BDSM-ul este un acronim din limba Engleza, iar semnificatia conceptului respectiv se bazeaza pe obtinerea placerii sexuale prin folosirea jucariilor si tehnicilor de dominare menite sa provoace durere. In aceste practici, partenerii stabilesc in prealabil care va fi rolul pe care il vor juca in timpul partidei – dominatorul sau submisivul. Deci, ce inseamna BDSM? O practica menita sa creasca performanta unui act sexual prin stimularea placerii folosind senzatia de durere. Cu toate acestea, in momentul respectiv este important sa tii cont de nivelul de disconfort la care iti supui partenerul, deoarece toti oamenii au limitele lor, iar rolul unui act sexual nu este sa provoace senzatii neplacute.

Catuse, bondage - BDSM - sex shop online

Cum pot accesoriile BDSM sa condimenteze viata de cuplu?

Exista anumite accesorii din categoria BDSM care pot creste senzatia de placere, cum ar fi catusele sau bondage-ul. Atat prima jucarie, cat si a doua sunt obiecte cu care iti poti lega partenerul astfel incat, tu sa preiei controlul asupra lui. Accesoriille BDSM reprezinta o alternativa potrivita pentru a condimenta o seara de cuplu. Asa ca, daca iti plac provocarile, poti opta pentru aceasta optiune.

BDSM pentru incepatori – Bondage, bici si catuse

Bondage-ul si perechea de catuse sunt similare. Cu toate acestea, exista o diferenta intre cele doua. Catusele au o structura subtire si metalica. In schimb, un bondage BDSM este format din doua parti, in forma de cerc si sunt mult mai groase. Ele sunt ca niste bratari care se asaza pe toata incheietura mainii. Totodata, in categoria bondage exista si esarfele speciale pentru un act sexual in care se pot lega de maini, astfel incat submisivul sa fie plasat intr-o pozitie  fixa prin faptul ca accesoriul il va lega si de pat.

Bici - sex shop online - BDSM

Biciul este unul dintre cele mai cunoscute jucarii din categoria BDSM. Daca alegi sa folosesti accesoriul respectiv in relatia ta, atunci ai grija cum il utilizezi. Cateva lovituri usoare pot creste substantial senzatia de placere a partenerului, insa daca exagerezi, partida va deveni neplacuta pentru el. Astfel, un bici de calitate in mana unei femei blande, poate face diferenta intre o seara obisnuita si una incitanta.

Asadar, conceptul de BDSM poate fi considerat o varianta putin exagerata. Cu toate acestea, daca modul in care alegi sa le folosesti nu ii provoaca partenerului tau o senzatie neplacuta, atunci aceasta este reteta de care ai nevoie pentru a condimenta o seara speciala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read