HomeRelatii & SexSexul in masina: pro sau contra?

Sexul in masina: pro sau contra?

Toata lumea vorbeste despre sexul in locuri nepermise, este firesc sa ne incite astfel de scene, dar cati dintre noi chiar au facut-o?

200285697-001

Statisticile pe tema frecventei actului sexual in masina releva faptul ca cel putin 81% din cei 4.000 de subiecti intervievati au facut macar o data sex in masina lor, iar 50% dintre subiecti au recunoscut ca au practicat diferite jocuri erotice in timp ce conduceau masina.

Despre sexul in masina

Sexul in masina ti se pare incitant si periculos? Afla ca intuitia nu te inseala. Sexul in masina este unul foarte incitant, dar poate fi si periculos. Cercetatorii chiar au concluzionat, in urma unui studiu efectuat de un brand de prezervative, ca masina este cel mai incitant cuibusor in care poti faci sex, urmata de pat, aer liber si dus.

In 2007, a aparut primul manual de sex in masina care costa pe atunci 15 dolari. Manualul are 82 de pagini in care sunt analizate toate pozitiile disponibile in modelele create de 20 de marci auto din intreaga lume.

De ce este periculos? Pentru ca puteti sa fiti surprinsi de alte persoane sau chiar de organele de politie, insa tocmai faptul ca puteti sa fiti prinsi va va da o senzatie aparte, care va spori placerea. Daca ajungi sa faci sex in masina trebuie sa iei in calcul si scenariul in care sunteti surprinsi de politie caz in care veti fi nevoiti sa platiti o amenda intre 400 si 1.000 de lei.

Unde pot face sex in masina?

Cea mai mare dilema, unde parcam masina? Parcati masina intr-un loc retras, pe o strada pustie, la marginea orasului sau intr-un cartier mai linistit si tacut. Prefrabil ar fi sa faceti sex in masina, noaptea sau dimineata, cand abia se zareste lumina. Un alt lucru foarte important este sa nu uitati sa trageti frana de mana.

Cum puteti ajunge pe culmile extazului?

Puteti avea parte de o partida de sex memorabila fie pe bancheta din spate, fie pe scaunul pasagerului. Pozitiile comode pentru sexul pe bancheta din spate sunt pozitia 69, pozitia misionarului sau tu sa stai deasupra, pozitie pe care o puteti incerca si pe scaunul pasagerului.

Tu ai avea curajul sa incerci sexul in masina?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read