HomeRelatii & SexSemne ca esti indragostita – Cand o fata e indragostita plange mai...

Semne ca esti indragostita – Cand o fata e indragostita plange mai mult?

cand-esti-indragostita_love-story

In primul rand cand o femeie este indragostita se vede acest lucru… intra intr-un proces de transformare pe care cei apropiati nu au cum sa nu-l observe. Iata cele cateva semne care arata ca o fata este indragostita:

  • Incepe sa vorbeasca mai mult de acel „el”.
  • Este foarte atenta la ce se intampla in jurul acelui „el”.
  • Isi doreste cu ardoare sa fie indragita de prietenii buni ai “lui”.
  • Vede in „el” cel mai grozav barbat, cel mai special, cel mai cel.
  • Chipul unei femei indragostite se lumineaza si cei din jur incep sa-i faca complimente.
  • O femeie indragostita este mai calma, mai indulgenta si are mereu zambetul pe buze.
  • O femeie indragostita insa este si mai aiurita, uita lucruri banale, carora alta data le dadea importanta, acum mai important pentru ea este acel „el”, deci un semn clar ca ea este indragostita pana peste cap.
  • O femeie indragostita simte nevoia sa iasa in evidenta mai mult, sa se aranjeze mai mult, este mai atenta la ce mananca pentru a arata foarte bine.
  •   O femeie indragostita devine fara voia ei si geloasa. Prietenele „lui” sunt trecute prin sita si orice prezenta feminina din preajma „lui” devine un obiect de studiat. Toate acestea nu din posivitate, ci doar din nevoia de a stii ce ii atrage atentia „lui” pentru ca ea sa fie mai presus de ele, pentru ca ea sa fie aleasa.
  • O femeie indragostita se va lasa prada dorintelor „lui”, va incerca sa-l faca intai pe el fericit si o data cu fericirea lui, ea stie ca va veni si fericirea ei. O femeie indragostita simte ca centrul universului ei s-a schimbat… a devenit „el”! Ce poate fi mai frumos pentru un barbat, care la randul lui sa fie indragostit de femeia care-l iubeste, decat de a se completa unul pe altul si a deveni un centru al universului comun, unde visele devin comune, unde planurile devin comune, unde viata devine una… una extrem de fericita, de povesti cum imi place mie sa spun!

Ce sentiment frumos este iubirea impartasita, te face cel mai bogat om de pe pamant! … Insa, cand o fata este indragostita si dragostea ei nu este impartasita, nu zambetul este cel care ii lumineaza fata, ci tristetea… Din pacate, o fata cand e indragostita de un barbat care nu-i impartaseste dragostea, atunci acea fata trece printr-o perioada cand ea plange mai mult…

Dar, asa cum ati observat, articolul nostru este unul optimist, vorbeste despre dragostea impartasita, cum de fapt mi-as dori sa fie toate iubirile.. fiecare sa-si gaseasca perechea potrivita, chiar daca ea pare una imposibila la inceput, niciodata nu se stie daca inceputul a acel ceva numit dragoste, nu poate insemna inceputul la ceva foarte bun, inceputul unei povesti de dragoste nesperate! Dragostea vine atunci cand te astepti mai putin si o gasesti in locuri in care nu te-ai fi gandit…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read