HomeRelatii & SexReplici de agatat: cele mai siropoase texte

Replici de agatat: cele mai siropoase texte

Ti s-a intamplat vreodata sa fii abordata de un baiat, intr-un loc public, cu replica „Te-a durut cand ai cazut din Rai?” Nu-i asa ca ti s-a parut amuzant? Ei bine, exista si texte mai siropoase de atat.

Vezi si tu ce replici de agatat folosesc baietii in ziua de azi pentru a o aborda pe fata aleasa.

Unii baieti sunt timizi si nu au curajul necesar ca sa te abordeze. Altii, mai curajosi, scornesc diverse texte sau se inspira de la prieteni si vor sa te dea pe spate cu replici de genul „Mi-ai furat inima! Da-mi-o inapoi!” si „Pot face o fotografie cu tine? Vreau sa le dovedesc prietenilor mei ca ingerii exista”. Chiar daca ei se asteapta sa cazi prada farmecelor lor, probabil ca tu treci mai departe, razand.

Daca vrei sa vezi care sunt replicile de agatat cele mai folosite si reactia fetelor aflate in situatia ta, vizioneaza urmatorul videoclip si te vei amuza teribil!

Replicile siropoase de agatat sunt inspirate din diverse surse, pornind de la anturaj si terminand cu filmele de dragoste. De aceea, daca nu te vor cuceri, macar vei avea ocazia de a te amuza cand vei primi un astfel de compliment, gratie “inventivitatii” de care dau dovada admiratorii de sex masculin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read