HomeRelatii & Sex Unde poţi atinge o femeie, în public, pentru a o excita...

Unde poţi atinge o femeie, în public, pentru a o excita la maxim

romantic_evening_32934500

Despre zonele erogene clasice ale unei femei s-a dezbatut destul, insa exista o serie de zone erogene aflate pe corpul unei femei despre care multa lume a uitat si care sunt la indemana, fiind posibila “activarea” lor in public, pentru un flirt de succes. Pentru a avea acces la aceste zone si pentru a nu fi considerat un adevarat badaran, trebuie sa creezi mai intai un cadru care sa iti permita sa le atingi si totodata sa stii care sunt.

Cel mai important insa este sa nu te comporti ca si cand scopul tau este de a o baga in pat pe respectiva ci sa incerci sa ai o atitudine care sa demonstreze ca iti doresti sa-i faci placere. Mai mult decat atat, trebuie sa inveti sa ai o atingere gentila si sa incerci sa te comporti cu femeia respectiva cu delicatete, pentru ca ea insasi sa ajunga sa se excite si sa te doreasca, in loc sa intre in defensiva.

Lista zonelor erogene ale unei femei, care pot fi atinse in public, nu este lunga insa iti poate da accesul garantat in patul ei daca stii cum sa profiti de moment pentru a le atinge. Asa ca, iata unde poti atinge o femeie, in public, pentru a o excita la maxim:

Pe abdomen

Pentru a ajunge la abdomenul femeii, in zina imediat din apropierea buricului, usoar sub el dar nu exagerat de mult pentru a nu da impresia ca vrei sa-i atingi zonele intime, este de ajuns sa o inviti la dans, in timpul unei intalniri. Atingerea ta nu trebuie sa fie apasata, ci mai degraba ar trebui sa-ti plimbi varful degetelor usor pe abdomenul ei, incercand oarecum sa o gadili. Vei observa cu siguranta ca va zambi si nu va banui deloc faptul ca, de fapt, incerci sa o exciti.

Pe partea sueprioara a mainii

Pentru a ajunge sa-i mangai partea sueprioara a mainii, ai nevoie de un cadru romantic. Ai nevoie totodata de un pic de indrazneala si tot ce trebuie sa faci este sa incepi sa-i mangai usor, doar cu doua degete, zona aflata intre oasele palangele proeminente de la baza degetelor. Incearca sa nu apesi prea tare, pentru ca mesajul trimis subconstientului ei sa fie subtil. Aceasta miscare a ta o va face sa se duca involuntar cu gandul la masturbare reciproca si va incepe sa se gandeasca cum ar fi sa faca sex cu tine.

In spatele genunchiului

Zona aflata in spatele genunchiului este mai putin accesibila. Pentru a o atinge, ai nevoie de un plan bine pus la punct pentru ca femeia sa nu banuiasca adevaratele tale intentii. Asa ca atunci cand sunteti la masa, prefa-te ca pus ri simplu ai scapat ceva pe jos si in timp ce te ridici, plimba-ti degetele in zona aflata in spatele genunchiului ei. Aceasta miscare ii va da o senzatie de placere si o va duce cu gandul la felul in care mainile tale o tin de picioare, in timpul sexului.

Pe ceafa

Zona cefei poate fi accesata foarte usor tot in timpul dansului. Este indicat chiar sa iti apropii gura de zona cefei si sa rasufli usor, pentru a-i da senzatia de excitare. Daca zona cefei este stimulata cu mana, femeia are tendinta de a se gandi automat la felul in care ar putea fi dominata de tine, in timpul actului sexual.

Parul

Paul unei femei este cel mai usor de atins insa modul in care faci acest lucru determina ce informatii ii transmiti cu privire la planurile tale. Astfel, daca ii atingi parul intr-un mod parintesc, nu va intelege ca o doresti. Cel mai indicat ar fi sa iti plimbi degetele prin parul ei si mai ales sa te jocui cu varfurile parului ei, tragand usor de el, si uitandu-te in ochii ei in acelasi timp. Acest comportament ii va transmite mesajul ca o doresti repede in pat si se va excita la maxim.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read