HomeRelatii & SexPozitii sexuale potrivite persoanelor plinute

Pozitii sexuale potrivite persoanelor plinute

Corpul uman este diferit de la persoana la persoana. Faptul ca nu aratam toate la fel ne face sa fim unice si speciale, in felul nostru, de aceea trebuie sa invatam sa ne iubim corpul, exact asa cum este el. De regula, femeile care au cateva kilograme in plus tind sa fie complexate de modul in care arata, atunci cand vine vorba de imbracaminte, dar si atunci cand se angajeaza intr-un act sexual.

Multe dintre ele renunta la intimitatea langa barbatul iubit, tocmai din cauza faptului ca se tem sa nu fie placute asa cum sunt ele. Chiar daca esti o persoana mai plinuta, asta nu inseamna ca nu poti fi total relaxata in momentul in care faci sex si ca nu te poti bucura, cu adevarat, de placerile acestuia. Trebuie sa fii increzatoare, sa renunti la inhibitii si sa te simti foarte bine in pielea ta, daca vrei ca iubitul sa te aprecieze pentru ceea ce esti si daca iti doresti sa ai parte de o viata sexuala foarte buna. Iata cateva pozitii sexuale cu care poti incepe un act sexual fara sa fii inhibata de felul in care arati.

Pozitia “Rodeo”

Daca ai coapsele mai mari, sanii voluptosi si nu te bucuri de un abdomen plat, ci ai burtica, aceasta este pozitia perfecta pentru a le ascunde. Pozitia “Rodeo” presupune ca tu sa stai deasupra iubitului tau, dar cu spatele la el, astfel incat nu iti va vedea decat linia umerilor, cea a spatelui si forma, bine definita, a fundului. Aceasta pozitie te va face sa te simti in siguranta, deoarece iti da ocazia sa detii controlul, astfel incat poti sa stabilesti viteza de penetrare si sa fii pasionala.

Pozitia Rodeo

Pozitia “Lotus”

Aceasta pozitie iti ascunde, cu succes, picioarele, daca nu esti multumita de felul in care arata. De asemenea, daca ai un gat subtire si un decolteu frumos, metoda “Lotus” este cea mai potrivita pentru a-i atrage atentia iubitului tau asupra acestora. Pozitia “Lotus” va da ocazia sa mentineti un contact vizual, sa fiti foarte apropiati unul de celalalt, sa va imbratisati, sa va mangaiati si sa va sarutati, in timpul actului sexual.

Pozitia Lotus

Pozitia “Lap dance”

Precum pozitia “Rodeo”, si cea “Lap dance” iti ascunde foarte bine coapsele, burta si sanii. Aceasta pozitie iti ofera sansa de a-ti domina partenerul, care sta pe un scaun, pe un fotoliu sau pe o canapea. Astfel, il poti impresiona cu miscarile tale, foarte bine executate, in acest mod distragandu-i atentia de la felul in care arati. Poti alterna doua ritmuri: lent si repede, daca iti doresti sa ii mentii, cat mai mult timp, concentrarea asupra miscarilor tale unduitoare si sa ii oferi placere de intensitati diferite.

Pozitia Lap Dance

Pozitia “Drill”

Denumirea acestei pozitii se traduce in limba romana prin pozitia “Picamerului”. Pozitia “Drill” este excelenta daca ai burta si vrei sa eviti ca aceasta sa se miste in timp ce te misti tu, astfel incat vei sta intinsa pe spate, cu picioarele incolacite in jurul coapselor iubitului tau, iar el va fi cel care va actiona. Este o pozitie extrem de comoda si relaxanta pentru tine.

Pozitia Drill

Pozitia “Doggy style”

Aceasta pozitie te ajuta foarte mult sa iti ascunzi atat coapsele mai plinute, burta, cat si bratele, care nu sunt chiar in cea ma buna forma si de care nu esti foarte multumita. Iubitul tau va admira “privelistea” minunata a spatelui tau arcuit, pe care ti-l va putea mangaia, astfel incat atingerea delicata a degetelor lui iti ca oferi un plus de placere. Pozitia “Doggy style” este potrivita daca iti place sa fii dominata.

Pozitia “Spoon”

Pozitia “Spoon”, denumirea in limba engleza a pozitiei “Linguritei”, este perfecta pentru tine. Vei sta cu spatele la el, in picioare. De asemenea, cu ajutorul acestei pozitii, de privirile iubitului tau va fi ferita si burtica. Prin metoda “Spoon” aveti ocazia sa preluati controlul cand unul, cand celalalt, astfel incat actul sexual nu va deveni monoton, ci, dimpotriva, interesant.

Pozitia Spoon

Pe tine ce pozitii te-au facut sa te simti in largul tau?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read