HomeRelatii & SexMerg prea mult pe aceasta linie?

Merg prea mult pe aceasta linie?

line

Daca merg prea mult pe aceasta linie? Daca nu ar fii vorba de tine, probabil ca nu as face-o. Probabil nu m-as risca sa cad. Nu as juca jocurile astea si nu m-as intreba tot timpul care este locul meu.

Sa stii ca imi placi. Imi placi ca prieten ca si cel mai bun prieten. Defapt, te plac mai mult decat pe un prieten. Imi place caldura corpului tau si raceala din mine pana ma atingi..apoi ard. Nu ma gandesc la tine tot timpul dar sa stii ca cele mai mici lucruri imi amintesc de tine- un cantec, o miscare, un parfum..

Imi place ca nu stiu ce simti tu. Nu mi-ai spus niciodata, si nu vreau sa stiu..cel putin..nu acum!

Merg pe aceasta linie si incep sa ma intreb in care parte o sa cad. O sa cad pe partea in care sunt singura si imi va lua mult timp sa ma ridic? Sau o sa cad in bratele tale? Ma vei prinde?  Vrei sa ma prinzi?

Stiu..pun prea multe intrebari! Azi nu vreau sa stiu nimic si maine vreau sa stiu tot. Ma contrazic pe mine apoi imi dau dreptate din nou. Mi-e greu si mie sa ma inteleg … Oare cum ai putea tu? Nu sunt nehotarata dar vreau in fiecare zi altceva … Altceva ce sa descopar la tine, nu pe altcineva! :)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read