HomeRelatii & SexIubitul tau vrea sex in trei? Afla ce trebuie sa faci!

Iubitul tau vrea sex in trei? Afla ce trebuie sa faci!

82153252

Cand te gandesi la o noapte de dragoste alaturi de iubitul tau, ai creionat deja in minte  un anumit scenariu in care principalii actori sunteti voi doi. Dar ce faci daca partenerul tau introduce in scenariu un personaj secundar: o a treia persoana care sa incinga atmosfera din dormitor?

Pasul 1: Discutati despre actul sexual

Exista o doza destul de mare de pericol atunci cand iubitul iti lanseaza invitatia. Spun asta pentru ca, in cazul cuplurilor, este mai dificil ca persoanele implicate sa se detaseze emotional si sa ia intreaga experienta doar ca pe o fantezie sexuala. Imagineaza-ti ca langa tine apare o alta femeie care ii cere iubitului tau aceleasi gesturi pe care ti le daruieste tie. Incepe prin a-ti pune intrebarea: „voi putea sa depasesc bariera aceasta?”. Daca raspunsul este unul afirmativ, atunci initiaza etapa in care discutati doar voi doi.

Intelegerea si respectarea nivelului fiecaruia de confort trebuie sa fie o prioritate. Trebuie sa stabiliti de la bun inceput pana unde vreti sa mergeti, astfel incat tu sa nu te simti neglijata; este foarte probabil sa ti se para ciudat sau chiar dureros faptul ca el penetreaza alta femeie sau ii face sex oral. Spune-i care sunt limitele tale!

Daca raspunsul tau final a fost „da”, e timpul sa te pregatesti pentru „experiment”. Stabiliti daca vreti ca a treia persoana sa fie un barbat sau o femeie, este foarte important. De asemenea, si catre ce persoana vreti sa va indreptati atentia: vreti ca a treia sa fie satisfacuta sau luati rolul principal pe rand? Ori poate va convine mai tare scenariul in care unul priveste si ceilalti fac sex? Toate lucrurile acestea trebuie puse la punct. Multe persoane cred ca planificarea strica spontaneitatea din timpul actului, dar este important sa stii in ce te arunci, mai ales daca o faci pentru prima data.

Pasul 2: Cautati bine a treia persoana

Desi ati putea gasi un partener compatibil la o petrecere sau chiar la un bar (si nu exista niciun motiv sa nu incercati), puteti sa va indreptati privirea si catre mediul online. Exista multe site-uri care au optiuni pentru cupluri aflate in cautarea unei persoane dispuse sa faca sex in trei, ba mai mult, exista site-uri care se axeaza doar pe asta. Deci aveti de unde alege.

De asemenea, daca stati intr-un oras mare, este foarte posibil sa se organizeze petreceri pentru persoane „deschise la minte”, aflate in relatii fara angajamente, carora le-ar placea propunerea.

O sugestie: daca vreti sa invitati o persoana pe care o cunoasteti deja, este de preferat sa stabiliti dinainte cum se va schimba relatia de prietenie dintre voi dupa ce va avea loc actul sexual. Daca este o persoana straina, aveti grija sa va intalniti in prealabil cu ea, sa discutati despre asteptarile fiecaruia dintre voi. Este o etapa esentiala!

Pasul 3:  Este timpul sa faceti sex!

Daca ai ajuns la acest pas, nu mai este cale de intoarcere. Ati discutat, ati stabilit reguli, ati gasit a treia persoana, acum e timpul sa treceti la actiune. Dar cum? Sexologul Reid Mihalko sugereaza „o abordare directa. Daca vrei sa incerci lucruri noi cu cealalta persoana, spune-i asta ca si cum ai face-o cu iubitul tau”. Aminteste-ti mereu ca este doar un joc sexual si ca nu implica sentimente.

Cele mai apreciate moduri de a te bucura de acest joc in trei sunt abordarea „V” sau „triunghiul”. Intr-un „V”, doua persoane isi concentreaza atentia pe cea de-a treia, aflata in mijloc. Poate necesita putina coordonare a miscarilor pentru a va da seama care este rolul fiecaruia, dar imediat ce va obisnuiti, sunteti limitati doar de propria imaginatie.

Cateva optiuni senzuale odata aflati in „triunghi” ar putea include: o persoane face sex oral, cealalta saruta; penetrarea cu una, sarutari cu cealalta; Daca schimbati rolurile constant, vei vedea ca experienta va fi una cel putin placuta.

Si nu uitati sa ii oferiti placere si „intrusului” pe care l-ati vrut intre voi. Chiar daca voi deja va cunoasteti dorintele si cea de a treia persoana vrea acelasi lucru. Aminteste-ti ca nu este jucaria voastra sexuala, chiar daca face tot posibilul sa va satisfaca pe amandoi.

Nu uita de protectie

Doar pentru ca te simti bine facand asta, nu inseamna ca poti uita de metodele de protectie, in special daca la mijloc se afla un partener oarecare, pe care nu il cunoasteti. De fapt, chiar daca in mod normal tu si partenerul tau nu folositi prezervativul, este de preferat ca acum sa o faceti.

Sexul in trei nu este o relatie!

Asta inseamna ca a treia persoana nu ar trebui sa ramana peste noapte, desi poate parea o idee buna pentru moment. Prelungirea actului se poate transforma in ceva destul de incomod. V-ati simtit bine, dar a fost doar placere si experimentare, nu este loc pentru sentimente din partea celuilalt.

Ai facut-o si pe asta, acum reveniti la relatia voastra. Ai grija ca aceasta experienta sa nu iti afecteze sentimentele, sa nu ii reprosezi ca i-a acordat mai multa atentie celeilalte persoane sau invers. In fond, daca ati trecut si peste actul sexual in trei, inseamna ca aveti o relatie puternica si, de ce nu, puteti repeta experienta in viitor.

Tu ai face sex in trei?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read