HomeRelatii & SexHoroscop: Top 5 cei mai buni bărbaţi la pat, în funcţie de...

Horoscop: Top 5 cei mai buni bărbaţi la pat, în funcţie de zodie. Nimeni nu le poate rezista

Horoscop: Sexul ocupă un rol important în relații, motiv pentru care cei care nu se înțeleg la pat se pot despărți. Iată care sunt cei mai buni bărbați la pat în funcție de zodie.

Bărbatul Rac

Racul este unul dintre cei mai sensibili bărbaţi ai zodiacului, dar cu toate acestea, el se transformă într-un adevărat amant atunci când ajunge în pat. Dacă reuşeşti să pătrunzi în dormitorul lui, te poţi considera o norocoasă, căci este foarte pretenţios şi îşi alege destul de greu partenera cu care să-şi petreacă nopţile, mai ales dacă este vorba de ceva de lungă durată.

Barbatul Berbec

Berbecul a fost considerat ca fiind un bărbat perfect. Acesta știe cum să facă o femeie fericită, și mereu iese câștigător. Nici în ceea ce priveşte viaţa sexuală nu stă mai rău, deoarece reuşeşte să obţină orice femeie pe care şi-o doreşte. Bărbatul Berbec reușește să ghicească dorințele oricărei femei.

Bărbatul Fecioară

La fel ca bărbatul rac, acest nativ este considerat la început ca fiind o fire timidă, aproape introvertită. Însă odată ajuns în dormitor, acesta se transformă într-o adevărată bestie. Este genul de bărbat care se simte flatat atunci când este complimentat pentru abilităţile lui sexuale, iar la fiecare partidă vecinii au parte de multe ţipete.

Bărbatul Scorpion

Scorpionul poate fi considerat un as în materie de sex. Exprimă sexualitate prin orice gest sau acţiune, prin urmare nu vei rezista mult până să-i ajungi în aşternuturi. Nu va fi o decizie pe care o vei regreta, deoarece vei fi tratată ca o prinţesă, iar toate dorinţele îţi vor fi împlinite.

Bărbatul Peşti

Bărbatul Peşti este surprinzător din toate punctele de vedere. Îi va lua puţin până va trece la acţiune, însă când va prelua iniţiativa, se va transforma într-un adevărat armăsar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read