HomeRelatii & SexEsti singur de Valentine's Day? Aminteste-ti cine te iubeste!

Esti singur de Valentine’s Day? Aminteste-ti cine te iubeste!

Esti singur/a de Valentine’s Day?  Te gandesti ca nimeni nu te iubeste si trebuie sa iti petreci aceasta zi gandindu-te la iubirea celorlalti? Aduti aminte in aceasta zi cine te iubeste, cine te face fericita cine se gandeste din cand in cand la tine si o sa treci ziua cu bine.

1. Mama!

Poate nu ai un iubit/a care sa te scoata la o cina romantica. Dar gandeste-te la persoana care te va iubi mereu indiferent de sarbatoare.

2. Caine tau!

El nici macar nu stie ca este ziua indragostitilor, dar o sa te iubeasca mereu. O sa dea din coada ori de cate ori te vei intoarce acasa chiar daca ai lipsit mai mult de doua zile si nu i-ai spus unde mergi!

3.Prietena cea mai buna!

Ceea e mai grozav de Valentine’s Day decat o iesire cu prietenii? Este minunat sa puteti bea un pahar de vin si sa impartasiti secretele lumii. Am dreptate?

Deci..ce-i cu atata drama? Ziua Indragostitilor este doar o sarbatoare stupida, in opinia mea, in care oamenii se simt presati sa spun acel “te iubesc”.O zii in care toti nefericitii alearga dupa cadouri sa-l faca pe celelalt fericit, sau si mai nefercit ca el pentru ca ce i-am cumparat nu a fost bine.

Iubirea se afla peste tot si desi cred ca este minunat sa avem o zi in care sa o celebram, cred ca marketingul a distrus sarbatoarea! :)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read