HomeRelatii & SexDragoste adevatara sau doar un mit?

Dragoste adevatara sau doar un mit?

O intrebare care ne-am pus-o fiecare dintre noi la un moment dat: Exista sau nu exista, si daca exista de ce nu mi se intampla si mie? De ce nu pot trai si eu o frumoasa poveste de dragoste ca in cartile pe care le-am citit in adolescenta? Sunt atatea intrebari pe care ti le pui in timpul in care detii controlul asupra vietii tale, si sunt atat de rare momentele acestea, pentru ca societatea ne obliga oarecum la a trai in 2, dar oare cum este mai bine, singuri si stapani pe noi in totalitate sau alaturi de cineva care uneori nu face decat sa te doboare la pamant?

Eu pot afirma ca dragostea exista, dupa multe esecuri, cu relatii care m-au facut doar sa pied foarte mult timp, am ajuns sa caut undeva unde nu credeam vreodata ca ma voi integra.

De ce spun asta, pentru ca fiecare dintre noi isi doreste un bad boy langa ea, nu stiu care ar fii explicatia dar in viata alergam numai dupa barbati care pur si simplu nu ne merita, cu cat purtarea lui este mai urata cu atat suntem mai indragostite, cu cat suntem mai des respinse cu atat mai mult ne dorim sa il cucerim.

La ora actuala este foarte greu de crezut in casnicie, din cauza faptului ca nu mai exista nici un echilibru, pe care sa ne putem baza. Si asta din cauza povestilor de dragoste expuse in toata frumusetea in mass-media, care ajung sa se termine cu un scandal monstruos si cu expunerea tuturor lucrurilor murdare si aruncare cu noroi unul in celalalt, oameni care si-au declarat in public iubire vesnica si care ajung mai, mai sa se ucida intre ei intr-un final.

Si acum intrebarea cea mai importanta: Incotro ne indreptam? Daca situatia a ajuns sa evolueze atat de mult intr-un timp relativ destul de scurt.

Sa zicem ca acum 30 de ani incercai sa divortezi, acest fapt era privit de catre societate ca o mare rusine si o mare tragedie, sa nu mai spunem ca ramaneai cu un copil singura si erai privita ca o persoana non-grata, care practic trebuia sa poarte un insemn toata viata, dar care in aproape 20 de ani s-a transformat intr-o moda.

Si acum in incheiere asi vrea sa transmit tuturor un lucru fiti deschisi la absolut tot ce va inconjara pentru ca dragostea poate ca a fost langa voi in tot acest timp, dar voi nu ati avut ochii decat pentru cine nu a meritat. Si inca un lucru intotdeauna veti gasi dragostea adevarara si neconditionata in sinul familiei, acolo de unde nu va disparea niciodata si asta este o reala dovada ca ea exista

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read