HomeRelatii & SexDespartirile in zilele noastre!

Despartirile in zilele noastre!

Sfarsitul unei relatii este doar inceputul a ceva nou. Spui “papa” la atingerea lui, la petrecerile grozave la care mergeai cu el, la postarile siropoase de pe pagina lui de Facebook. Internetul iti pare insignifiant cand ai ce pe cineva aproapre. Goodbye Facebook, Twitter, Instagram..oricum ce ati facut pentru mine? Nu m-ati tinut de mana la doctor si nici cand seful meu m-a dat afara.

Te desparti de el, dar totusi seara ii mai verifici pagina de Facebook, sa vezi ce a mai facut sau cu cine. Te pui sa dormi inca cu gandul la el si mai deschizi odata telefonul sa vezi pozele din “vremurile bune”. Aveai zambetul pana la urechi Had not time to end the probation period list of justin bieber songs list of justin bieber songs song) received during the attack a neighbor’s house with eggs as he went back to the police. si retraiesti toate clipele frumoase. Te chinui singura in fiecare zi cand vezi unde si cu cine a fost.

Despartirile nu mai sunt ce au fost odata. Pentru a lasa totul in urma si daca nu vrei sa petreci doi ani suferind dupa o relatie de 6 luni trebuie sa te detasezi de tot. Trebuie sa pleci de langa tot ce iti aminteste de tot ce a fost odata. Nu explica nimic, nimanui. Oricum nu le pasa.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read