HomeRelatii & SexDe ce femeile singure raman singure?

De ce femeile singure raman singure?

Single-Ladies“Ce e gresit cu mine?” Este intrebarea pe care femeile singure si-au pus-o de atatea ori si nu o sa ma exclud si nu o sa spun ca niciodata nu m-am intrebat si eu. Nu o sa incep sa va tin lectii si sa va spun care este reteta. Nu o sa va explic cum sa slabiti si nici de ce ar trebui sa va schimbati rasul! Vreau doar sa va explic de ce femeile singure sunt singure si este perfect ca sunt asa.

1. Intotdeauna mi-am intrebat prietenele cum au reusit sa treaca de prima intalnire. Cum au reusit sa iasa din casa stiind ca vor participa la ceva romantic si oricand pot sa puna intrebari ciudate sau sa dea raspunsuri si mai ciudate. Cele mai multe femei singure nu se vad facand asta. Prefera sa stea in zona lor de comfort si sa nu fie nevoite sa isi termina ziua cu mii de intrebari in mintea lor: “Daca nu ma place?”, “Daca l-am plictisit?”  si “Daca nu ma invita in oras din nou?”.

2.Este destul de inspaimantator sa faci pasul cel mare. E groaznic sa te gandesti ca lucrurile nu vor iesi asa cum vrei tu. Nu toate povestile se termina cu “happily ever after” si asta e realitatea pe care toti trebuie sa o acceptam.  Ne este frica ca drumul poate fi prea dur pentru noi. Ne este teama ca ceea ce filmele spun despre “heartaches” si “heartbreaks” este adevarat si atunci preferam sa ramanem in zona fara prieten unde suntem sigure pe noi.

3. Nu il cautam pe barbatul perfect. Nu trebuie sa fie inalt, brunet cu ochii verzi si nici nu vrem sa semene cu Ryan Gosling dar eu cred ca ceea ce femeile singure vor este sa se imbete cu dragoste.

Adevarul este ca femeile singure sunt perfect ok. Daca nu ar fii, l-ar invita in oras pe barbatul care l-au intalnit in club, sau pe cel de la birou care ii aduce in fiecare dimineata cafeaua. Femeile singure sunt perfecte asa cum sunt. Daca vor crede altceva si isi vor schimba perspectiva fii sigur ca ai fost in preajma ei destul de mult ca sa iti dea o sansa!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read