HomeHoroscopCum te comporţi în pat în funcţie de zodie

Cum te comporţi în pat în funcţie de zodie

cuplu_in_pat_09_a7137b2834

Femeia Berbec nu are complexe şi preferă sexul fără obligaţii, în timp ce Capricornul se implică profund şi nu concepe sexul fără iubire. Vezi care este comportamentul tău sexual în funcţie de zodia ta!

Berbec (23.03 – 20.04)

Femeia Berbec rămâne la fel de energică şi când vine vorba de latura amoroasă. Nu aşteaptă să fie curtată şi, atunci când îşi doreşte ceva, exprimă acel lucru fără ocolişuri. În general, nativele acestui semn preferă să-şi satisfacă nevoile carnale fără să se implice afectiv. Ele evită să se îndrăgostească, de teamă că ar putea fi distrase de la obiectivele profesionale propuse.
Compatibilităţi: Gemeni, Leu şi Balanţă.

Taur (21.04 – 21.05)

Embleme ale feminităţii, femeile Taur aşteaptă, înainte de toate, să fie răsfăţate. Bărbatul care vrea să-i intre în graţii unei native Taur trebuie să aibă toate calităţile: aspect fizic plăcut, personalitate puternică, simţ al umorului, şarm, abilităţi sexuale şi financiare consecvente.

Compatibilităţi: Scorpion, Peşti şi Săgetător.

Gemeni (22.05 – 21.06)

Provocatoare şi maestre în arta flirtului, nativele acestui semn nu trec niciodată neobservate. Perfect conştiente de faptul că feminitatea e o unealtă valoroasă, fac apel la tot felul de artificii pentru a-şi atinge scopurile. Sunt curioase şi au un simţ dezvoltat al aventurii, fapt pentru care se implică în tot felul de relaţii riscante, periculoase chiar.
Compatibilităţi: Gemeni, Leu şi Scorpion.

Rac (22.06 – 22.07)

Femeile Rac se lasă conduse de emoţii mai mult ca oricare alt semn al zodiacului. Ele au reputaţia de a fi nişte visătoare şi nişte romantice incurabile, care sunt în stare să sfideze toate regulile societăţii pentru a-şi împlini iubirea. Cu toate astea, nativele acestui semn nu-şi vor putea exprima iubirea cu adevărat decât dacă au un sentiment de încredere şi de securitate afectivă.
Compatibilităţi: Scorpion, Rac şi Fecioară.

Leu (23.07 – 22.08)

Hotărâte şi arzând de dorinţă, nativele acestui semn reprezintă încarnarea  unor nevoi romantice şi, în acelaşi timp, sexuale. Strălucitoare şi seducătoare, ele sunt în pat adevărate pantere insaţiabile. Problema lor este însă că, orgolioase şi foarte pretenţioase, găsesc greu un partener care să se ridice la nivelul aşteptărilor lor.
Compatibilităţi: Leu, Scorpion şi Balanţă.

Fecioară (23.08 – 22.09)

Fragile şi feminine, adesea cu un aer matern, nativele zodiei Fecioară le inspiră bărbaţilor dorinţa de a le proteja. Cu toate astea, fragilitatea lor nu este decât o aparenţă. Sexual şi în viaţa sentimentală în general, dau totul, fără rezerve, făcându-şi partenerul să se simtă ca un rege. Aceeaşi abnegaţie şi dăruire o aşteaptă însă şi de la partenerul de viaţă, care trebuie să le fie fidel.

Compatibilităţi: Taur, Vărsător şi Peşti.

Balanţă (23.09 – 23.10)

Dintre toate prezenţele încântătoare ale zodiacului, femeia Balanţă este cea mai drăguţă, având un farmec aparte, care fascinează din punct de vedere estetic. Mai puţin convenţională în relaţiile amoroase, ea nu refuză relaţiile pasagere şi nici nu şi face probleme de conştiinţă atunci când acceptă legătura cu un bărbat însurat. Este o expertă în arta seducţiei, dar relaţiile de durată nu sunt punctul ei forte.
Compatibilităţi: Taur, Berbec şi Peşti.

Scorpion (24.10 – 21.11)

Femeia fatală a zodiacului, pasionala nativă Scorpion acordă mare importanţă vieţii sale sexuale. Ea îşi alege partenerii pe criterii personale, altele decât cele sociale sau financiare, pe care le consideră absolut ridicole. Adoră să facă lucruri interzise şi, dacă relaţia în care este implicată este armonioasă, îşi va pune în practică fanteziile, care nu sunt întotdeauna tocmai paşnice.
Compatibilităţi: Scorpion, Taur şi Leu.

Săgetător (22.11 – 21.12)

Strălucitoare, regală, adesea foarte frumoasă, femeia Săgetător este o prezenţă care nu are cum să treacă neobservată. Pentru aceste native, a seduce înseamnă a ieşi la rampă, a fi în centrul atenţiei. Cochete, aranjate ca nişte prinţese, ele au o atitudine deschisă şi îşi arată disponibilitatea faţă de bărbaţii care le plac.
Compatibilităţi: Leu, Scorpion şi Vărsător.

Capricorn (22.12 – 20 .01)

Sofisticată şi elegantă, nativa din Capricorn îşi organizează viaţa cu răbdare şi curaj. Ea nu este genul de femeie care se aventurează cu ochii închişi într-o relaţie, punându-şi inima pe tavă, ci preferă să ia lucrurile treptat. În dragoste şi în pat, femeia Capricorn se implică profund, dă maximum şi găseşte mereu modalitatea prin care să-şi recucerească partenerul.

Compatibilităţi: Gemeni, Fecioară şi Peşti.

Vărsător (21.01 – 19.02)

Excentrica nativă din Văr-sător are în general tendinţa de a-şi alege un partener autoritar, uşor trufaş. I se reproşează adesea pasionalei Vărsătoare ori că iubeşte prea cu foc, ori că se descotoroseşte prea uşor de partenerii pe care i-a cucerit. Însă priorităţile sale sunt trasate clar în societate, în afara patului.
Compatibilităţi: Săgetător, Leu şi Balanţă.

Peşti (20.02 – 20.03)

Nativa din Peşti este intangibila zodiacului. Foarte “cum trebuie” cu bărbaţii, ea se simte atrasă şi, în aceeaşi măsură, ameninţată de bărbaţi. Nimic nu îi repugnă mai mult decât bărbaţii foarte virili, fiind atrasă mai degrabă de bărbaţi mai tineri, cu care poate avea relaţii platonice. Nu e foarte interesată de viaţa sexuală, idealul său fiind mai degrabă o căsnicie care să îi asigure protecţie şi confort.
Compatibilităţi: Gemeni, Peşti şi Taur.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read