cerere_in_casatorie_2aae9de4ba

Iubitul tău nu pare dornic să-şi pună pirostriile? Iată cum poţi să-l convingi în funcţie de zodia lui!

Berbec

Berbecul nu poate fi forţat să facă ceva ce nu vrea. Aşa că va trebui să-l faci să creadă că a fost ideea lui: te poţi folosi de faptul că este impulsiv şi acţionează din instinct. Îl poţi invita la un magazin de bijuterii, unde vei admira verighetele sau îl poţi lua cu tine la nunta unor prieteni. Nu se ştie ce idei îi vin…

Taur

Este un bărbat comod şi practic care pune mare preţ pe rutină şi siguranţă materială şi emoţională. Nu e musai să-l ameninţi cu despărţirea, dar îi poţi da de înţeles că trebuie să facă pasul cel mare dacă vrea să te aibă mereu în viaţa lui.

Gemeni

E greu să-l convingi pe nativul din Gemeni să-şi ia un angajament definitiv cum este căsătoria. Şi în plus nu îi place să fie strâns cu uşa, aşa că ai nevoie de mult tact. Când îi vorbeşti despre planurile de viitor va trebui să începi cu „dacă” pentru a nu-l speria. Însă e important să-i vorbeşti de acest planuri. Până la urmă se va lăsa dus de val şi va vrea să le pună în practică.

Rac

Dacă simţi că vă îndreptaţi spre căsătorie, dar vrei să se întâmple mai repede, poţi să-i dai un ultimatum. Va fi elementul decisiv pentru el. Dar cel mai sigur mod de a-ţi asigura cerea în căsătorie este să fii romantică şi să-i dai de înţeles că vrei să fii a lui toată viaţa şi să aveţi o familie frumoasă. Este un familist convins.

Leu

Chiar dacă are de gând să te ceară poate să amâne la nesfârşit momentul, găsind tot felul de scuze, de exemplu aceea că vrea să pregătească un moment magic. Dacă te-ai săturat să aştepţi va trebui să te bazezi pe intervenţia vreunui prieten care să-i dea idei bune.

Fecioară

Chiar dacă se gândeşte la o nuntă, se pierde în detalii şi durează mult să ia decizia finală. Foloseşte-te de faptul că este gelos şi dă-i de înţeles că vei fi mereu doar a lui numai dacă face pasul cel mare. Eventual spune-i cum doreşti să fii cerută ca să-lscuteşti de planuri peste planuri.

Balanţă

Pare un bărbat aşa de sigur pe el încât e greu de crezut că se teme să nu fie respins. De fapt, mulţi nativi din Balanţă amână momentul ce mai fiindcă undeva în adâncul sufletului se tem că vei spune “NU”, chiar dacă aveţi o relaţie perfectă. Nu mai aştepta să facă el pasul, ci vorbeşte cu el şi propune-i chiar tu o dată a nunţii.

Scorpion

Relaţia voastră actuală îi place atât de mult încât nu vrea să schimbe nimic. Dacă vrei să-l duci la nivelul următor vorbeşte-i despre nevoile tale şi visele tale. Ar face orice să te vadă fericită. Asta, desigur, dacă te iubeşte cu adevărat.

Săgetător

Săgetătorii se tem de căsătorie, convinşi fiind că aceasta le răpeşte libertatea. Vorbeşte-i despre aventurile pe care le veţi trăi în doi, despre călătoriile pe care le veţi face şi ai grijă ca în timpul relaţiei să nu îl sufoci cu atenţia şi dragostea ta.

Capricorn

Nu se teme de căsătorie, dar se teme să nu fie dezamăgit, aşa că aşteaptă să te cunoască foarte bine înainte să te ceară. Dacă te grăbeşti să devii soţia lui va trebui să-i câştigi încrederea şi să-i arăţi că eşti 100% dedicată relaţiei.

Vărsător

Se teme de felul cum se va schimba viaţa lui după căsătorie. Fă-l să înţeleagă faptul că hârtia respectivă nu îi va îngrădi libertatea şi că relaţia voastră nu se va schimba în rău. Nu uita că are nevoie de libertate şi de mult timp doar pentru el.

Peşti

Este un copil mare, care nu se simte niciodată pregăti pentru căsătorie. Convinge-l să petreceţi mai mult timp cu prieteni căsătoriţi. Cu timpul, o nuntă nu i se va mai părea o idee aşa de nebunească, mai ales când vede că toţi din jur fac acest pas.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.