what_women_like_in_bed3_78822800

Nu doar femeile au probleme in a-si exprima dorintele in ceea ce priveste sexul. Potrivit unui sondaj realizat de site-ul galtime.com, barbatii au si ei fantezii ascunse sau doleante pe care, din diverse motive, se tem sa le spuna cu voce tare iubitelor lor.

Iata care sunt acestea.

1. Dans in poala

Barbatii sunt fascinati de trupul iubitei. Si, chiar daca acesta nu este ca al unei dansatoare profesioniste din cluburi, ei nu ar zice nu unui dans in poala, in intimitatea casei voastre. Creaturi vizuale prin definitie, barbatii viseaza la miscari lascive din partea iubitelor lor.

Urmareste cateva miscari pe internet si fa-i o surpriza iubitului tau. Filmele de aici  te pot ajuta.

2. Sa preiei fraiele

Fa-i o surpriza cand ajunge acasa, dupa o zi obositoare de munca. Intampina-l cu un sarut pasional si trage-l spre dormitor. Cat ar fi de obosit, nu va zice nu unui asemenea tratament.

3. Mai mult sex oral

Nu e o surpriza pentru nimeni. Barbatilor le place sexul oral, pe care il considera un preludiu excelent.

4. Mai multe complimente

Egoul barbatilor este destul de fragil. Asa ca nu strica sa-l complimentezi din cand in cand. Sa-i spui cat este de sexy, cat de mult iti plac anumite lucruri la el etc. Barbatii vor sa stie ca sunt doriti. Ei au nevoie de intimitate, nu neaparat in sensul sexual al cuvantului.

5. Sinceritate

Cuvintele “Fie” sau “Bine” sunt foarte confuze pentru barbati. Ei nu stiu daca inseamna chiar “Bine” sau de fapt inseamna “Nu-mi convine, dar merg pe mana ta!”. Onestitatea este foarte importanta intr-o relatie si ajuta la intarirea increderii reciproce.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.