HomeEvenimenteA fost ceruta de nevasta in timpul unui concert sustinut de Justin...

A fost ceruta de nevasta in timpul unui concert sustinut de Justin Timberlake

gfdrghdr

Justin Timberlake este unul dintre putinii artisti internationali care isi respecta fanii si le ofera atentia cuvenita atat pe retelele de socializare, cat si in timpul concertelor sau intalnirilor intamplatoare. Duminica insa, tot acest respect a capatat o alta nuanta in momentul in care artistul de 32 de ani si-a ajutat un fan sa o ceara de sotie pe iubita sa, in fata a milioane de spectatori.

In timpul concertului din cadrul turneului 20/20 Experience, pe care Justin l-a sustinut duminica in Louisville, Kentucky, Timberlake s-a oprit dupa interpretarea piesei “That Girl” pentru a pofti pe scena un cuplu.

“Oameni buni, salutati-l pe Josh! Cu cine ai venit aici Josh?”, l-a intrebat Justin pe barbatul vizibil emotionat. Acesta i-a spus ca se afla in sala impreuna cu iubita lui, Kim, moment in care Justin i-a invitat pe amandoi scena. Iubita lui Josh a urcat socata in fata publicului, fara sa aiba habar de faptul ca iubitul ei i-a contactat pe reprezentantii lui Justin luna trecuta, pentru a se asigura ca artistul il va ajuta sa puna la care o cerere in casatorie de neuitat.

Bineinteles, artistul a fost de acord. “Haide Kim, vino sa ii saluti pe oamenii din Louisville! Josh m-a contactat in urma cu ceva timp… Se pare ca are ceva foarte important sa iti spuna”, a zis Timberlake indepartandu-se usor de emotionatul cuplu. Cateva secunde mai tarziu, Josh a ingenunchiat si a cerut-o pe iubita lui in casatorie, Kim printre lacrimi, oferindu-i un raspuns afirmativ.

Cei doi s-au sarutat si s-au imbratisat in aplauzele si tipetele de bucurie ale spectatorilor. Filmuletul cu aceste momente emotionante a devenit deja viral pe internet si a adunat aproape 200.000 de vizualizari.

Aceasta nu este prima surpriza pe care Justin Timberlake le-o ofera fanilor sai! La inceputul acestui an, cand filma pentru emisiunea Saturday Night Live, Justin le-a oferit fanilor care il asteptau in frig, in fata studioului, o pizza pe cutia careia scria “Am facut aceasta pizza cu mainile mele!”. In luna august, el i-a informat pe cei care ii urmaresc activitatea pe Twitter, ca primii 150 de fani vor avea ocazia sa apara alaturi de el intr-o noua reclama pentru Target.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read