older_man

Generaţia noastră a fost guvernată de întâlniri moderne. Am cam epuizat toate modurile online sau alte resurse bizare de a găsi un posibil partener.

Şi totuşi, încă aud de la prietene peste douăzeci de ani că iubiţii lor sunt la un nivel scăzut de maturitate. Cu totul diferit decât şi-ar dori ele.

Dacă ai avut ocazia să întâlneşti un bărbat mai în vârstă -vorbesc de unul de 25-35 de ani- probabil ţi-ai dat seama de ce un tip cu 10 ani mai trecut prin viaţă este mai veritabil decât unul de vârsta ta.

Nu era deştept, era inteligent. Nu era glumeţ, era spiritual. Nu era sexy, era fermecător.

Dacă încă nu v-am convins, aveţi aici 6 motive pentru a vă imagina cum ar fi dacă:

1.Sunt mai puţin critici.

Au trecut deja peste facultate,şi-au trăit “viaţa de student” cu o grămadă de poveşti care nu ar trebui spuse, aşa că sunt mai mult decât înţelegări când vine vorba să petreci un weekend în club cu fetele.

E cam imposibil să-i surprinzi pentru că probabil deja au făcut toate nebuniile posibile. Iar dacă nu, clar a avut un prieten care le-a făcut.

Ei înţeleg că încă eşti tânără şi mai ai multe de învăţat până să ajungi femeia care vrei să fii. Îţi vor accepta defectele, iar în timp, te va învăţa să le reduci.

2.Ei locuiesc într-un mediu care încurajează o relaţie.

Pe când băieţii tineri au colegi de cameră sau apartamente închiriate, cei mai în vârstă au deja propriile locuinţe care sunt mai mult decât primitoare pentru o parteneră.

O casă este făcută să fie locuită o bună perioadă nedefinită şi este locul perfect pentru o mulţime de amintiri. Asta arată că nu-i e frică de angajamente şi că investeşte în viitorul lui.

3. Au experienţă în relaţii.

Fiind cu ceva ani mai în vârstă decât tine, ei ştiu că o relaţie se poate distruge foarte uşor. Dar ştiu şi cum se poate păstra.

Cu siguranţă şi ei au făcut greşeli în relaţii din care au avut ce învăţa, fiecare greşeală făcându-i parteneri din ce în ce mai veritabili.

Aşa că, dacă vei exploda ca un vulcan din vreun motiv neînsemnat, să nu te şochezi prea tare când o să-l vezi stând lângă tine, tăcut, aşteptând să te camlezi. Ei te înţeleg.

4.Sunt de modă veche.

Cu toţii ştim că noi, femeile, ne îndrăgostim de acele mici detalii care fac diferenţa: când ne deschid uşa, când ne spun că suntem frumoase, când apar cu flori fără niciun motiv special.

Mai nou, întâlnirile au devenit doar un pretext cu scopul de a se cupla. Aşa că nu e de mirare că relaţiile nu durează.

Bărbaţii de modă veche înţeleg că o femeie trebuie să te cunoască înainte să se ajungă la intimitate.
Dacă ai norocul să fii planul unul bărbat pe termen lung, el va munci să te aibă. Te va respecta ca pe femeia de care e conştient că o are lângă el şi va construi bazele unei relaţii stabile.

5.Ei ştiu ce vor.

Ei ştiu ce le place şi ce nu, aşa că nu-si vor pierde timpul cu o femeie care nu îi îndeplineşte criteriile. Mai mult decât atât, te va face să înţelegi ce vrea de la o relaţie.

Odacă ce aţi terminat cu jocurile, e uimitor cât de uşoară şi de plăcută poate fi relaţia voastră.

6.Sunt iubitori altruişti.

Ei ştiu să convingă o femeie şi nu se ruşineză să-şi arate abilităţile. Sexul nu este doar o soluţie pentru porniri carnale şi de satisfacţie personală.

Sexul este un mod de a lega fizic prin plăcere reciprocă. Dacă aţi fost cu un bărbat mai în vârstă, ştii: un deget bine plasat poate face minuni. Şi va fi mereu, dar mereu, primul doamnelor.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.