Daca luna miere s-a terminat demult in viata ta si esti plictisit/a pana peste cap de tot ce faci in dormitor cu partenerul tau, e clar ca trebuie sa iei masuri urgente: putina sare si piper trebuie adaugate vietii tale sexuale. Fii deschis/a la nou si n-o sa-ti para rau!

Mai jos iti propunem 10 pozitii sexuale interesante pe care poti fi tentat/a sa le incerci:

1. Pe scaunul de lemn

Partenerul sta asezat pe scaun, in timp ce partenera il incaleca, sprijinindu-se cu picioarele pe podea, pana cand formeaza cu genunchii un unghi de 90 de grade. O data ce penetrarea are loc, partenera incepe sa se miste inainte si inapoi, in ritmul dorit.

2. In picioare

El ramane in picioare si dupa ce te ridica in brate cu fata la el, tu ii incolacesti talia cu picioarele. El te penetreaza si incepe sa impinga. Este bine sa va sprijiniti de un perete sau de o suprafata tare care opune rezistenta cand va izbiti de ea.

3. Pozitia lenesa incrucisata

Este ideala pentru diminetile lenese, in care amandoi va puteti permite sa mai intarziati in pat. Asezati-va in pozitia lingura, apoi incrucisati-va picioarele: partenera isi pune piciorul intre picioarele lui, iar el isi pune un picior deasupra si dupa penetrare incepe sa se miste inainte si inapoi. Pozitia are avantajul unei penetrari adanci cu efort minim din partea amandurora.

4. Marioneta sexy

Stai cu fata la perete si cu spatele la partener; in timp ce el te dezbraca, ridica-ti mainile la ceafa, deasupra capului. Apoi aluneca usor,  pe perete, glisandu-ti picioarele, precum o marioneta. Astfel, el te va penetra pe la spate din aceasta pozitie, pentru care iti trebuie ceva forta si echilibru.

5. In oglinda

Incaleca-ti partenerul, stand cu fata la el; o data ce are loc penetrarea, trebuie sa fiti fata in fata, cu partenerul stand jos. Incolaciti-va reciproc picioarele unul in jurul celuilalt, pana obtineti, practic, o imagine a voastra “in oglinda”. Incepeti sa va miscati astfel incolaciti inainte si inapoi.

6. Manevreaza roata

Initial asezati-va in pozitia misionarului. O data ce el te-a penetrat pe deasupra, iti poate apuca un picior si-l poate roti 180 de grade, pana cand tu, practic, ajungi sa schimbi pozitia si el ajunge sa te penetreze pe la spate. Pozitia este interesanta pentru ca ajungeti sa schimbati mai multe pozitii pe parcursul rotirii piciorului cu o usurinta fantastica.

7. Pozitia cainelui

Stai intinsa in pat, pe burta, cu picioarele usor desfacute. Astfel, partenerul te penetreaza pe la spate si te ridica usor de solduri, intr-o penetrare perfecta. Iti va ridica doar fundul, cat mai mult posibil, in timp ce restul corpului va ramane lipit de pat.

8. Cu mana dedesubt

Stati fata in fata. Dupa ce el te penetreaza, poate introduce usor o mana sub propriul picior, atat cat e necesar ca tu sa ai tot confortul. Daca esti foarte flexibila, poti incerca sa ridici si tu piciorul si eventual il poti aseza pe umarul lui. Pozitia va permite si o stimulare suplimentara, cu mana.

9. In unghi larg

Stai cu fata la el si lasa-te usor in jos, pana la penetrare. O data ce penetrarea are loc, intinde-te usor pe spate. Pozitia va permite o adancime extraordinara, iar partenerul beneficiaza de o imagine minunata a sanilor.

10. Roaba

Din penetrare pe la spate, lasa-l sa te ridice de ambele picioare si sa impinga atat cat pofteste, caci pozitia permite una dintre cele mai adanci penetrari. Dezavantajul este ca poate fi destul de solicitanta si obositoare pentru amandoi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.