HomeModelsTopul Forbes al celor mai bine plătite modele din lume

Topul Forbes al celor mai bine plătite modele din lume

Gisele Bundchen pentru al 3-lea an consecutiv, s-a situat pe locul întâi în topul celor mai bine plătite manechine din lume, realizat de către publicaţia Forbes, după ce a obţinut venituri de 25 de milioane de dolari în perioada iunie 2008 – iunie 2009.

Deşi, foarte bogată, top modelul brazilian, a fost afectată de criza economică, obţinând în 2008 – 2009 cu 10 milioane de dolari mai puţin decât în perioada precedentă, 2007 – 2008. Gisele s-a căsătorit în februarie cu starul fotbalului american Tom Brady.

Top modelul în vârstă de 28 de ani are strânse colaborări cu firme ca Versace, Dior, True Religion şi Ebel şi deţine propria sa linie de încălţăminte.

Pe locul 2 în clasamentul Forbes s-a situat Heidi Klum , care a câştigat în 2008 – 2009 16 milioane de dolari, cu 2 milioane de dolari mai mult decât în perioada precedentă. Averea top modelului german în vârstă de 35 de ani se datorează unor contracte pentru emisiuni de televiziune, dar şi publicitare.

Astfel, Klum este gazda emisiunii “Germany’s Next Top Model” şi “Project Runway” şi are contract cu compania de lenjerie intimă Victoria’s Secret. Mai are contracte de publicitate cu companii precum Diet Coke, Volkswagen, LG, Birkenstock şi deţine propria linie de produse cosmetice – In An Instant.

Kate Moss se situează pe locul al treilea în topul Forbes, cu 8,5 milioane de dolari. Top modelul britanic în vârstă de 35 de ani are succes cu linia sa de îmbrăcăminte creată pentru lanţul de magazine britanic Topshop, dar şi alte contracte publicitare bănoase.

Topul 5 al celor mai de succes si bine plătite top modele din lume, nu s-a schimbat de anul trecut, şi este astfel continuat de Adriana Lima (8 milioane de dolari), pe locul 4, şi Alessandra Ambrosio (6 milioane de dolari), pe locul al cincilea.

1. Gisele Bundchen – $25 milioane de dolari

2. Heidi Klum – $16 milioane de dolari

3, Kate Moss – $8,5 milioane de dolari

4. Adriana Lima – $8 milioane de dolari

5. Alessandra Ambrosio – 6 milioane de dolari

6. Doutzen Kroes – 6 milioane de dolari

7. Natalia Vodianova – 5.5 milioane de dolari

8. Daria Werbowy – 4.5 milioane de dolari

9. Miranda Kerr – 3 milioane de dolari

10. Carolyn Murphy – 3 milioane de dolari

11. Emanuela De Paula – 2.5 milioane de dolari

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read