HomeEvenimenteClujeanca Iulia Dumitrescu reprezinta Romania la Miss Asia Pacific World 2014

Clujeanca Iulia Dumitrescu reprezinta Romania la Miss Asia Pacific World 2014

1909226_744659538901113_1738987685_o

Clujeanca Iulia Monica Dumitrescu a fost aleasa sa reprezinte Romania la Miss Asia Pacific World 2014, care va avea loc la sfarsitul lunii mai in Coreea de Sud.

Tanara de 21 de ani, 1,72 metri inaltime si cu dimensiuni de 88-61-90, a castigat selectia nationala in urma unui concurs care a avut loc marti, informeaza Miss Asia Pacific World Romania 2014, intr-un comunicat postat pe pagina de Facebook a Iuliei Dumitrescu.

Clujeanca este studenta in anul trei la facultatea Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor din cadrul Universitatii Babes Bolyai.

“Iulia Monica Dumitrescu nu este doar o fata frumoasa, ci are toate calitatile necesare pentru a ne reprezenta tara cu onoare in cadrul competitiei Miss Asia Pacific World 2014: este voluntar in Organizatia Studentilor Economisti si vicepresedinte comunicare al Business Ladies Club.

In liceu a fost 4 ani de zile presedinta consiliului elevilor, fiind initiatoare a numeroase proiecte de ecologizare, si este de asemenea castigatoarea in 2010 a concursului national de monologuri in limba engleza pe teme umanitare”, a declarat Ernest Hadrian Bohm, reprezentantul agentiei ExclusivEvent, detinatoarea licentei Miss Asia Pacific World in Romania, si presedintele Miss Earth Romania.

Tanara vorbeste la perfectie cinci limbi straine – engleza, germana, spaniola, italiana si maghiara. Este pasionata de modeling si detine o afacere in acest domeniu in Cluj Napoca. Adora calatoriile si dansul. Iulia Dumitrescu va pleca in 18 mai in Seul, unde va infrunta circa 70 de rivale. Tanara a reprezentant Romania si la Miss Earth, in Filipine, in urma cu doi ani.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read