HomeModelsProba nebuna la Next Top Model cu hamsteri, sampanie si gantere! N-o...

Proba nebuna la Next Top Model cu hamsteri, sampanie si gantere! N-o sa-ti vina sa crezi ce le-a pregatit Botezatu fetelor!

Cariera pentru care designerul le pregateste le va confrunta in timp cu numeroase obstacole, iar evolutia lor in cadrul competitiei este esentiala. Asadar, o proba de echilibru este oricand binevenita, mai ales una atat de speciala precum cea din aceasta editie Next Top Model. Platouri cu sampanie, torturi, dar si hamsteri, gantere, oua crude, o casca de motocicleta, o crinolina sau un candelabru cu lumanari, acestea sunt doar cateva dintre elementele din recuzita uneia dintre cele mai neobisnuite defilari de pana acum la Next Top Model. Iata prin ce probe incredibile au trebuit sa treaca fetele!

Lavinia a fost cea care a deschis defilarea, urcand pe podium cu doua custi de hamsteri grele, iar dupa ea au urmat fel de fel de aparitii cu totul si cu totul aparte. Una dintre fete a trebuit sa mearga pe podium tinand doua gantere deasupra capului si o portocala in gura, iar unei alte domnisoare i-au fost aplicate mai multe monede pe bratele deschise, aceasta trebuind sa se concentreze sa nu le piarda pe drum. De foarte mult echilibru si atentie maxima au avut nevoie si alte concurente care au aparut pe podium invelite in folie, au purtat pe cap o casca de motor sau un cub din hartie ori au tinut tave cu oua crude sau pahare de sampanie pe brate.

Asa cum era de asteptat, s-a lasat cu sticle facute tandari, oua sparte, lumanari aprinse cazute pe podea si bineinteles comentarii acide din partea severului Catalin Botezatu. Cum a evoluat intreaga proba si de ce alte elemente inedite de recuzita au mai avut parte fetele, ramane de vazut joia aceasta, de la 20.30, la Next Top Model.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read