HomeModelsO ambulanta a fost chemata la filmarea Next Top Model! Ce s-a...

O ambulanta a fost chemata la filmarea Next Top Model! Ce s-a intamplat?

Concurenta se simtea rau si cu o seara inainte, insa a preferat sa nu vorbeasca despre acest lucru, durerea acutizandu-se dimineata. Inainte de a veni ambulanta, tanara a incercat sa gaseasca mai multe cauze pentru aceasta stare, intre care oboseala, dar si faptul ca nu mancase mai nimic cu o zi inainte. Sora ei geamana a dat insa o explicatie detaliata, mentionand scaderea brusca in greutate a Laurei, dar si faptul ca in momentul in care se uita in oglinda se vede cu 20 kilograme mai grasa.

“Laura nu se simte bine pentru ca ea a avut mai multe kilograme de slabit decat mine. Noi nu am slabit special pentru concursul asta, si maine daca vom fi eliminate, in continuare vom face asta pentru noi. Iar Laura are o mare problema, cand se uita in oglinda, ei i se pare ca arata ca atunci cand avea 75 de kilograme” a spus Cristina, sora Laurei.

Laura a povestit despre obsesia ei de a slabi si despre cat de greu ii este sa renunte la placeri firesti cum ar fi o felie de pepene sau un porumb.

“In situatia asta am ajuns doar din cauza mea, din cauza obsesiei de a slabi, datorita faptului ca am slabit foarte mult intr-o perioada foarte scurta, ca efectiv am uitat sa mai mananc. Este foarte greu pentru ca a trecut vara si nu am putut, desi nu mi-a interzis nimeni, sa mananc nici macar o felie de pepene sau un porumb fiert. Nu am constientizat de cata energie am nevoie de fapt pentru o astfel de zi, adica o zi obisnuita de la Next Top Model care este mult mai lunga decat una normala si in care se munceste mult mai mult decat isi imagineaza oricine. M-am axat foarte mult pe ideea ca trebuie sa mai slabesc si am uitat ce era mai important, faptul ca trebuie sa rezist. Daca voi slabi si nu voi fi capabila sa fac nimic, am slabit degeaba”

Care a fost opinia lui Catalin despre participarea Laurei la shooting, proba eliminatorie a editiei, daca a acceptat rugamintea concurentei de a intra in acest test, ramane de vazut astazi, de la 20.30, la Antena 1. Tot atunci, telespectatorii le vor vedea pe concurente intr-o sedinta foto construita in jurul legendei grecesti a Medusei a carei privire transforma orice muritor in stana de piatra. Pentru acest shooting, concurentele au avut la dispozitie maxim trei minute sa pozeze intr-o camera inghetata, la -12 grade. Cadrul a fost unul spectaculos, concurentelor fiindu-le pus la dispozitie un perete sculptat din gheata translucida.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read