HomeModelsGisele Bundchen, noua imagine H&M!

Gisele Bundchen, noua imagine H&M!

gisele-bundchen-noua-imagine-hm2

Tocmai a inlocuit-o pe Kate Moss in rolul de imagine a brand-ului David Yurman si este vedeta campaniei de promovare a liniei de make-up “Les Beiges” by Chanel. In plus, tocmai s-a anuntat faptul ca Gisele Bundchen a fost aleasa pentru a reprezenta colectia de toamna-iarna 2013 a celebrului brand H&M!

Desi inca nu au fost date publicitatii fotografii oficiale ce o intruchipeaza pe Gisele Bundchen in rolul de imagine H&M, o imagine teaser circula de cateva zile in mediul online.

Fotografia “behind-the-scenes” o prezinta pe frumoasa Gisele purtand un trench military, zambind complice peste umar. Mai mult decat atat, supermodelul a postat pe contul de Twitter o fotografie facuta pe platourile de filmare a spotului menit sa prmoveze colectia de toamna-iarna 2013 by H&M.

Ca in cazul tuturor celorlalte campanii publicitare pe care H&M le-a realizat in ultima vreme, sedinta foto a fost realizata pe strazile Londrei.

Vedeta colectiei de vara aceasta este Beyonce, iar faptul ca H&M a ales-o pe Gisele Bundchen pentru urmatoarea campanie demonstreaza faptul ca brand-ul isi doreste sa fie reprzentat exclusiv de celebritati si supermodele de top.

Printre starurile H&M se mai numara si Daphne Groeneveld, Joan Smalls, Liu Wen si Lindsey Wixson, toate acestea fiind fetele liniei “New Range”. Recent s-a anuntat faptul ca H&M a fost ales pentru a crea echipamentele echipei olimpice din Suedia.

Gisele Bundchen si-a inceput cariera in anul 1997, iar anul trecut a fost catalogata de revista Forbes ca fiind cel mai bine platit supermodel din lume. De asemenea, Claudia Schiffer si Naomi Campbell au descris-o ca fiind “singurul supermodel al momentului”.

Gisele, care in luna decembrie a dat nasterei celui de-al doilea copil, micutei Vivian Lake Brady, este casatorita cu sportivul american Tom Brady.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read