HomeModelsFetele de la Next Top Model renunta la inhibitii! Au pozat imbracate...

Fetele de la Next Top Model renunta la inhibitii! Au pozat imbracate cu frunze, invelite de serpi uriasi!

Pentru a reda cea mai veche poveste de dragoste din lume si tentatia fructului oprit, frumoasele fete au trebuit pentru prima oara sa renunte complet la inhibitii! Au imbracat tinute sumare facute din frunze si au trebuit sa pozeze alaturi de manechini imbracati intr-o vestimentatie asemanatoare. Cand problema inhibitiilor parea cel mai mare obstacol, fetele au aflat socate si care este recuzita shootingului. Un mar, fireste, dar si un sarpe urias care le-a dat fiori frumoaselor tinere. Experienta a fost plina de neprevazut, culminand cu o situatie la care niciuna dintre concurente nu s-ar fi asteptat si care a adus rauri de lacrimi.

“M-a speriat foarte tare pentru ca la un moment dat a inceput sa ma stranga. Credeam ca o sa ma omoare! Am tipat” a povestit Sanziana, una dintre concurente, despre experienta de a poza cu sarpele urias.

Nu o fost singura care a reactionat astfel, frumoasele fete trebuind sa invete sa-si controleze frica. Problema costumului a fost intens dezbatuta intre fete, mai ales ca diverse zvonuri pareau sa aprinda si mai mult spiritele. Intr-o camera separata, fetele care urmau sa mearga la shooting au inceput sa faca fel de fel de speculatii. Problema ca ar putea sa poarte frunzele direct pe corp, fara nicio tinuta intermediara, le-a facut pe unele dintre ele sa se revolte si sa reactioneze extrem de vehement.

Surpriza editiei avea sa apara insa mai tarziu. Ce eveniment neprevazut, incheiat cu rauri de lacrimi, s-a petrecut la shootingul din Delta Neajlovului, telespectatorii vor afla joia aceasta, de la 20:30, la Next Top Model.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read