HomeFrumuseteÎngrijirea pielii

Îngrijirea pielii

blemish-balm Uleiul de cătină este cea mai complexă grăsime naturală, are un  rol  în nutrirea pielii și în împiedicarea procesului de îmbătrânire  naturală sau prematură.

 Spirulina este un produs foarte cunoscut datorită efectului său în  nutrirea și regenerarea organismului uman, inclusiv a pielii,  completează în mod util compoziția produselor cosmetice.

Click aici pentru a accesa pagina dorită!

 Crema antirid previne îmbătrânirea prematură a pielii,  stimulează  regenerarea celulară, crește elasticitatea pielii, reduce  vizibil  ridurile deja formate, atenuează ridurile profunde.

 Crema pentru îngrijirea gâtului hidratează în profunzime,  stimulează regnerarea celulară, previne îmbătrânirea prematură a  pielii, protejează pielea de agresiunea factorilor nocivi din mediul    înconjurător.

 Gelul contur ochi împiedică pierderea apei transepidermale,  tonifică și relaxează pielea, atenuează ridurile de expresie și cearcăne.

Laptele pentru îngrijirea corpului reglează ph-ul pielii, hidratează, protejează piele de efectele nocive ale factorilor de mediu.

Laptele demachiant îndepărtează radid, eficient și delicat impuritațile, reface echilibrul lipo-hidric al pielii și previne îmbătrânirea pielii.

Dacă reușești să te îngrijești și pe deasupra duci un mod de viață echilibrat, atunci nu numai că vei arăta bine, dar te vei simți și foarte bine pentru că o piele  sănătoasă este și o piele frumoasă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read