Telemedicina a ajuns în cabinetele neurologice

1
2761

Având experiența unui cabinet ambulator de peste 20 de ani, ne bucurăm să anunțăm platforma de consultații neurologice – www.cabinetneurologie.ro, prin care aducem medicul in casa dumneavoastra, acolo unde va simtiti relaxat, protejat și înconjurat de cei dragi.

De aproape un an, pandemia ne-a obligat pe mulți dintre noi sa reevaluam aspecte din viața personală sau profesională…să ne reinventăm…

Dacă anii de studiu cu marii dascăli ai lumii medicale ne-au învățat cum să abordăm corect omul bolnav, cum sa stabilim un diagnostic corect numai după un consult  amănunțit, suntem puși în ultimul timp în fața unei alte realități, telemedicina. 

Am fost nevoiți sa oferim consultații online, să stabilim un diagnostic prezumtiv, planuri de investigații sau tratament fără punctul de echilibru esențial pentru noi, examenul obiectiv. 

Am realizat astfel, pe perioada anului 2020 că sunt posibile consultatiile neurologice online și ne-am bucurat de rezultate excelente în rândul pacienților.

Există entități patologice care pot fi cel puțin parțial elucidate fără ca medicul și pacientul sa se afle în aceeași încăpere. 

S-a născut în felul acesta ideea cabinetului neurologic online, adresat în special persoanelor aflate în imposibilitatea deplasării pentru un consult obișnuit.

Înainte de acesta, în urma unei scurte discuții medicul va aprecia dacă vă poate ajuta în aceasta manieră. Așadar, aducem medicul în casa dumneavoastră!

Vă așteptăm să ne cunoaștem în cadrul unei intalniri online pe www.cabinetneurologie.ro !

Testimoniale

”După 7 ani de migrene si multe tratamente fără efect, am apelat la cabinetul neurologic online. Am întâlnit un om cu multă răbdare care mi-a ascultat problemele și m-a ajutat cu un tratament care chiar da rezultate! Acum durerile de cap au dispărut . Mulțumesc din toată inima!” Cristina

“Sufar de epilepsie de la 4 ani , aveam crize dese și nu știam ce sa mai fac. Am gasit anuntul si m-am programat. Mă simt mult mai bine, pot sa traiesc și să lucrez aproape normal, crizele sunt mult mai puține după tratament !” Anamaria

“Tatăl meu suferă de boala Parkinson , a luat multe medicamente dar nu se simțea deloc bine, tremura foarte tare și abia mergea. Am apelat la consultul online pentru ca deplasarea la un cabinet era foarte dificila. Mulțumim doamnei doctor, tatăl meu a fost foarte incantat iar noul tratament chiar îl ajuta mult.” Victor

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.