HomeFrumuseteCoafuri & TunsoriTunsori 2010 – Coafuri 2010 vedete

Tunsori 2010 – Coafuri 2010 vedete

Oare ce ne pregateşte anul 2010 când vine vorba de tunsori si coafuri? Vă puteţi face o idee din pozele cu tunsori ale vedetelor de mai jos.

Se vor purta tunsorile scurte/simple? … sau coafurile complicate/ îmbârligate? Orice ai alege să nu crezi că este foarte uşor să te tunzi ca vedetele de mai jos.

Într-un interviu, Cameron Diaz a mărturisit că tunsoarea de la decernarea premilor Oscar 2010 a durat între 4 şi 5 ore. Asta în situaţia în care, cu siguramţă, avea pregătiţi vreo 3 hairstilişti pentru marele eveniment.

Sarah Jessica Parker a ales pentru Oscar 2010 o coafură destul de complicată la prima vedere. Nu este o tunsoare unicată, deoarece multe vedete au optat pentru clasicul coc.

Avantajul este că îi scoate în evidenţă gâtul şi feminitatea naturală. Probabil că nu a vrut să se rişte cu o coafura noua şi a optat pentru ceva standard.

Cameron Diaz arată superb! Stilul de tunsoare vintage pe care l-a adoptat, este menit să atragă toate privirile. Stilul vintage este stilul preferat de mai multe vedete, cum ar fi: Kate Winslet sau Sandra Bullock.

Buclele mari şi răsfirate arată adorabil şi potrivit pentru orice eveniment: bussines sau casual. Acest stil de coafură merge perfect cu părul lung, acesta fiind uşor de stilizat pentru orice tip de păr – folosind “intrumentele” potrivite.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read