HomeFrumuseteCoafuri & TunsoriCoafuri par scurt 2016

Coafuri par scurt 2016

Cand cauti coafuri par scurt 2016, textura parului si forma fetei tale sunt doua caracteristici importante de luat in considerare.
Coafuri-par-scurt-2013
Desi tunsorile scurte moderne sunt usor de intretinut, potrivit pentru femeile mereu pe picior de plecare, te expui la un risc major cand ceri stilistului sa iti taie foarte mult din par. Daca vrei sa raspunzi provocarii, ia in considerare unele coafuri par scurt 2016 care sunt in trend.

Una dintre cele mai populare coafuri scurte pentru femei este bobul unghiular. Acest stil este o schimbare a bobului traditional cu suvite de aceeasi lungime, fiind purtat de-a lungul multor ani.

Tunsorea scurta bob este unghiulara in zona barbiei, cu suvite scurte in spate unindu-se intr-un punct in fata. Cu cat unghiul este mai accentuat, cu atat coafurile scurte sunt mai stilate. Unghiul poate fi evidentiat prin taierea parului din spate mai scurt. Victoria Beckham a facut acest stil cel mai cunoscut din lume.

Unele tunsori scurte feminine sunt create foarte aproape de scalp, incat sunt foarte elegante, fiecare caracteristica faciala fiind scoasa in evidenta. Acest tip de tunsoare arata foarte bine pe femeile scunde sau foarte inalte, zvelte, dar chiar poate fi purtata de oricine vrea sa treaca neobservata. Ca sa-ti creezi un stil propriu, aplica gel pe par, aproape de cap, apoi foloseste degetele incat sa creezi onduleuri intr-un stil natural si proaspat.

Un alt mod de a purta o coafura scurta moderna este sa adaugi niste straturi in par. Acestea pot fi facute prin aplicarea unui gel sau a unei paste, incat sa dai parului un aspect dezordonat, distinct, fiind capabil sa atraga privirile. Cea mai buna calitate a acestui look este ca se poate aranja foarte usor si repede, fara reguli gresite sau corecte-tot ce ai nevoie este sa te joci cu aceasta coafura pana capeti imaginea pe care ti-o doresti, apoi aplica putin fixativ si pleaca la drum.

Coafuri par scurt 2016Coafuri par scurt 2016Coafuri par scurt 2016Coafuri par scurt 2016Coafuri par scurt 2016Coafuri par scurt 2016Coafuri par scurt 2016Coafuri par scurt 2016

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read