HomeFrumuseteCoafuri & TunsoriCea mai bună vopsea de păr a acestei toamne!

Cea mai bună vopsea de păr a acestei toamne!

Vestea bună este că ni le putem permite pe toate. Găsim vopsele de păr pentru blonde, brunete și șatene în cele mai trendy nuanțe ale toamnei! Iar noile tendințe ajută părul supus solicitărilor verii să-și revină după diversele experimente coloristice!

Blond? Cream blond!

Cream blond sau blondul smântână este o nuanță echilibrată, nici caldă, nici rece. Avantajează atât tenul bronzat, cât și tonurile de porțelan palid, tipice blondelor. O folosește, de exemplu, Reese Witherspoon, dar, dacă ție nu-ți vine bine, lasă-te inspirată de Lucy Liu, care a optat la începutul acestei veri pentru o nuanță șoc, de blond caramel.

Unde găsim asemenea culori? O paletă super cu nuanțe de blond ne oferă, de exemplu, Schwarzkopf Professional Igora Royal. Culorile lor se disting și prin ingrediente, care conțin extracte din arborele Moringa oleifera, care protejează și întăresc părul în timpul vopsirii.

Jucăușa bronde

Format din cuvintele blonde și brown, bronde combină cele două nuanțe. Acest stil adoptat, de exemplu, de Jessica Alba, este o invenție minunată. Dacă ești blondă, adaugi puțin castaniu, dacă ești brunetă îți poți face șuvițe, ombré sau poți opta pentru așa-numitul balayage.

În orice caz, bronde este un stil mai relaxat, stilizat dar nu neglijent, și nu începe de la rădăcini. Chiar și rădăcinile sunt IN (un stil super cum are și Cara Delevigne). Și în acest caz, putem conta pe vopsele de păr de calitate. De exemplu, L’Oréal Professionnel Majirel asigură o aplicare simplă, o acoperire bună și o strălucire orbitoare.

Castaniu flanelă

Brunetele vor fi răsfățate în această toamnă de o paletă largă de nuanțe calde și pământii (mai nou și Scarlett Johansson a devenit brunetă), iar lângă ele, palete de nuanțe roșii, roșcate și arămii. Pur și simplu, culorile frunzelor căzute, denumite anul acesta „flannel hair“ – cămășile de flanelă, atât de trendy toamna, au exact aceleași nuanțe! Nuanța se obține ușor cu L’Oréal Professionnel Inoa ODS2, care oferă un efect de culoare și un luciu de lungă durată.

 

Cea mai buna vopsea pentru par, Cele mai bune vopsele pentru toamna

Regina nopții

Părul negru poate merge anul acesta la extrem, cu așa-numita raven black. Flatează, de exemplu, stilul lui Jennifer Hudson și ating efectul maxim cu o coafură netedă, care evidențiază luciul și frumusețea nuanței de pana corbului. Te ajută vopselele de păr Wella Professionals Koleston Perfect Deep Browns, care se mândresc cu faptul că pot conferi părului vopsit un luciu cu până la 65 % mai intens decât culoarea naturală!!!

Schimbări temporare

Bineînțeles, poți încerca noile culori trendy ale toamnei 2018 și cu așa-numitele culori semi și demi-permanente, care își pierd treptat intensitatea. L’ORÉAL PROFESSIONNEL Dia Richesse nu conține amoniac și, totuși, acoperă și firele albe. În plus, părul devine fin, ca mătasea! O calitate similară oferă și Wella Professionals Color Touch Rich Naturals, care, în plus, oferă o colorare jucăușă multi-dimensională (fiecare culoare poate fi combinată cu oricare alta din această gamă).

Pe scurt: blondă sau brunetă, ai de unde alege… ai ales deja?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read