HomeFrumuseteCoafuri & TunsoriCoafuri de mireasă 2009

Coafuri de mireasă 2009

Ai cumpărat rochia, ştii deja ce machiaj vei purta iar pantofii aşteaptă în cutie ziua în care te vor duce către altar. A venit momentul să te gândeşti la părul tău.

Cu atât mai mult la nunta ta, coafura de mireasă trebuie să arate perfect. Important este să alegi coafura de mireasă în conformitate cu stilul personal şi cu atitudinea ta. Ne-am gândit să-ţi dăm o mână de ajutor şi să îţi oferim câteva idei despre coafurile de mireasă ale toamnei 2009.

Cocul accesorizat

Cocul va fi întotdeauna pe lista de opţiuni a mireselor cu părul lung. Dacă vei opta pentru clasicul coc, ieşi din monotonie cu un accesoriu aplicat acestuia. Poţi opta pentru o agrafă stil bijuterie, cu pietre sau strasuri, flori artificiale sau naturale, o plasă chic sau un pieptene.

Propunerea hairstilistilor: alege un coc la baza cefei pe care sa îl accesorizezi cu agrafe. Ai grijă însă, nu întrece măsura cu accesoriile!

Ponny tail

Alege o coafură ponny tail într- parte! Este foarte chic şi se potriveşte aproape cu orice tip de rochie de mireasă. Şi ca să atragi privirile invitaţilor, accesorizează această coafură cu o agrafă bijuterie sau cu o floare. Astfel, coafura ta va fi de mare efect.

Sfatul hairstilistilor: uită de banala cărare pe mijloc. Fii originală şi fă-ţi cărarea într-o parte!

Coafura simplă boemă

Miresele cu gusturi mai simple în materie de coafuri pot opta pentru o coafură boemă, cu părul lăsat liber, întins sau dezordonat. Sfatul hairstilistilor: prinde-ţi părul cu o bentiţă subţire, cu o cordeluţă din satin sau una dintr-un material fin. De asemenea, poţi opta pentru o bentiţă cu aplicaţii preţioase şi astfel vei căpăta un look glamour.

Coafura cu elemente florale

Ce poate fi mai delicat în coafura unei mirese decît o floare? Iar dacă floarea este naturală, cu siguranţă se va vorbi multă vreme despre coafura ta. Dacă ai o rochie de mireasă lungă, simplă, cu croieli clasice, poţi opta pentru o coafură accesorizată cu flori, iar cea mai bună opţiune sunt florile naturale.

Dacă vrei să menţii un ton ,,all white” alege flori albe. Dacă eşti o fire mai îndrăzneaţă, poartă o floare roz sau galbenă, care să dea culoare ţinutei tale. Poţi prinde o floare mare de un coc, sau o poţi prinde de o ponny tail.

Părul tapat

Dacă vrei să dai volum părului şi dacă vrei să fii o apariţie plină de atitudine, alege părul tapat. În funcţie de preferinţe, poţi tapa doar bretonul sau poţi opta pentru tot părul tapat şi prins într-un coc în vârful capului. Prea mult volum nu strică niciodată!

Coafura cu voal

Fiecare mireasă îşi doreşte să arate ca o prinţesă. Pentru asta sa inventat tiara. Dacă vrei sa îţi îndeplineşti visul, optează pentru o coafură de mireasă accesorizată cu o tiara. Poţi opta pentru un coc accesorizat cu o tiara sau pentru părul lăsat liber, întins sau buclat, cu o  tiara imediat după breton. De tiara poţi prinde voalul de mireasă, dacă îţi doreşti să fii o mireasă cu voal.

Fii o prinţesă! Bucură-te de nunta ta la un nivel regal.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read