HomeTrendsCe culori se poartă în sezonul de primăvară-vară 2010

Ce culori se poartă în sezonul de primăvară-vară 2010

Dacă vrei să îţi înnoieşti garderoba trebuie să ştii ce culori se poartă perioada aceasta. În  sezonul primăvară – vară 2010 marii creatori de modă au optat pentru culori vibrante, pline de viaţă.

Cum criza financiară încă se mai simte şi pe la noi, specialiştii ne sfătuiesc să cumpărm piese vestimentare care se potrivesc cu cele pe care le avem deja, ţinând cont de tendinţe.

Albastrul

Albastrul şi toate nuanţele lui sunt vedete în acest sezon. De la bleumarin până la turcoaz şi bleu pal,  toate vor fi la modă. Stilul marinăresc va fi şi el reinventat, iar bleumarinul reprezintă o alegere bună mai ales când încerci să obţii un look stilat.

Culorile  pasionale

Roşu -închis, roşu- aprins  şi mai ales roşul-portocaliu sunt nuanţele pe care curajoasele le pot adopta în această perioadă. Designerii atrag totuşi atenţia că astfel de culori fierbinţi trebuie combinate cu ceva neutru pentru a nu risca să devii “sorcovă” .

Pasteluri vesele

Culorile vesele, precum galbenul pal,  violet, roz, corai, pot da viaţă oricărei garderobe.  Pastelurile dau impresia de relaxare  şi sunt pline de viaţă.  Sunt recomandate mai ales pentru ţinutele sport  şi pentru vacanţe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read