HomeModa femeiTrenduri pentru rochii de mireasa

Trenduri pentru rochii de mireasa

Cu diversitatea pe care o ofera trendurile in ceea ce priveste rochiile de mireasa, orice stil va caracterizeaza sau orice epoca va atrage, veti fi imbracata la moda.

Intrebati ce e la moda anul asta, ce se pregateste pentru anul viitor in materie de rochii de mireasa, designerii au raspuns si au prezis:

1. Rochii de mireasa pentru siluete subtiri si sexy

Daca aveti o silueta de top model, rochia de mireasa trebuie sa v-o puna in valoare.

rochii-de-mireasa-pentru-siluete-lungi

2. Rochii de mireasa in stilul rochiilor de bal

Orice fetita se viseaza printesa macar o data in viata. Multe duc visul pana la nunta si adora sa pluteasca prin sala de bal, atragand atentia asupra superbei si bufantei sale rochii de mireasa. Acest tip de rochie este ideal si pentru miresele care vor sa ascunda mici imperfectiuni, ajutandu-le totodata sa obtina o forma diafana.

rochii-de-mireasa-tip-rochie-de-bal

3. Rochii de mireasa in stilul anilor ’50

Glamourul anilor ’50 nu va disparea niciodata din moda si oricand veti alege o rochie inspirata de trendurile acelei perioade, nu aveti cum sa gresiti. Cureaua incinsa peste mijloc este un detaliu superb care subliniaza talia si ii da un plus de chic.

rochii-de-mireasa-stil-anii-50

4. Rochiile de mireasa tip sirena

Se pare ca si rochiile de tip sirena sunt tot o influenta a anilor ’50 si nici acestea nu par sa iasa vreodata din moda.

rochii-de-mireasa-tip-sirena

5. Rochii de mireasa care nu ating pamantul

Sau cu alte cuvinte de o lungime potrivite pentru a savura un ceai in Anglia. Sunt fabuloase pentru o nunta casual, mai putin traditionala, si cu atat mai mult daca aveti o pereche uluitoare de pantofi. Inca o data, influenta anilor ’50 straluceste in modelele de rochii de mireasa!

rochii-de-mireasa-care-nu-ating-pamantul

6. Rochii de mireasa tip zeita greceasca

In fiecare femeie se ascunde o zeita, aceasta rochie o scoate la iveala. Destul de pretentioase, cer o silueta bine proportionata si arata magulitor pe un trup inalt. Femeile cu sani mici sunt extrem de avantajate intr-o rochie cu acest tip de croiala.

rochii-de-mireasa-de-tip-zeita-greceasca

sursa imgini: www.weddinggowntown.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read