HomeSeriale TVBurlacita, Sezonul 2, Episodul 7 Online – 17.7.2014 – 17 iulie 2014

Burlacita, Sezonul 2, Episodul 7 Online – 17.7.2014 – 17 iulie 2014

960x400_0xadd7255a351ce21413c0f10d0f831f57d

a trecut si episodul 7 de la burlacita sezonul keteo (2) :) mi-a placut foarte mult, pentru ca au fost niste single date-uri destul de interesante … si pentru ca EVIDENT si in acest episod am avut parte de mici scandaluri, ca altfel n-ar fi fost sanatosi baietii :)

episodul a inceput cu un date intre Sorin si Andreea :) baiatul ala care arata bine, un pic cam bleg dar chiar eram curios daca areceva si la cabeza (cap) :) s-au plimbat pe Hollywood Boulevard ca doua staruri in adevaratul sens al cuvantului :) A fost un date frumos, s-a descurcat masculul :)

In timp ce Sorinache se straduia sa scoata 2-3 vorbe pe gura la date-ul cu Andreea, baietii ramasi in casa au inceput o discutie pe tema sarutului dat de Dumnezeu :) (Cristi sau cum ii spuneti voi) Andreei la ceremonia trandafirului din episodul trecut. Penibil din partea lor dar oarecum ii inteleg ca sunt ofticati :)) dar tot respectul pentru Cristi, si asta deoarece sunt convins ca a facut-o intentionat ca sa oftice pe prosti :) NOTA 10 :) Adica e pe sistemul celor de la BUG MAFIA “Vrei ceva ?!? Ia ceva !!!” :) Awesome <3 Al doilea date a fost intre Dumnezeu (Cristi :) ) si Andreea. Plimbare in miez de noapte cu o superba masina sport ... vreo 300de cai (putere) :) muzica buna, ce mai ... AWESOME :) dupa un fel de picnic dimineata, multe sarutari si planuri cu copii, dealea grele :) si DA! a fost unul dintre cele mai frumoase date-uri de pana acum ... urmariti si veti intelege de ce :) Urmatorul date a fost in 3 ... Tiberiu, Gerogel si Andreea ... unde evident 2 prosti frustrati nu aveau ce vorbi altceva decat despre Cristi ... in loc sa se concentreze pe date-ul respectiv au inceput direct cu DE CE s-a lasat sa o sarupe Cristi. Penibil! Discutii aiurea (pentru competita asta ma refer!) A venit si ceremonia trandafirului unde au ramas 2 dintre cei 3 penibili care au mai ramas in competitie si anume Georgel si Tiberiu ... al treilea fiind Silviu ... nu va spun cine a plecat, va spun doar sa ramaneti alaturi de Fashionlife.ro si de Antena 1 fiindca nici nu stiti ce pierdeti! :) Vezi aici cel mai incendiar reality show al anului 2014 Burlăciţa, Burlacita Video 17 Iulie 2014, Burlacita Online, Burlacita Antena 1 Live, Burlacita Sezonul 2 Episodul 7, Burlacita din 17.7.2014, Burlacita Andreea Mantea, Burlacita 2014

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read