HomeMondenConcurentii au ramas masca! Toate zvonurile din presa au fost false! Ea...

Concurentii au ramas masca! Toate zvonurile din presa au fost false! Ea este NOUA “BURLACITA”

BURLĂCIŢA 2015. Mulți s-au grăbit să anunțe noua Burlăciţă de la Antena 1, dar s-au înșelat. Adevărul noi l-am aflat și i-a lăsat mască și pe concurenții care s-au înscris la cel mai fierbinte show al verii.

61674793
BURLĂCIŢA 2015. Sunteți pregătiți să aflați cine este cea mai râvnită frumusețe din showbiz-ul românesc? Ei bine, noua “Burlăciţa” este Danielaaa Crudu! Păcătoasa lui Dan Capatos își caută jumătatea și ce loc poate fi mai potrivit pentru a găsi prinţul pe cal alb decât un reality-show în care pasiunile, răbdarea, dorințele și fanteziile bărbaților sunt puse la grea încercare?

Daniela Crudu, una dintre cele mai dorite burlăciţe ale momentului, a acceptat provocarea Antena 1 de a-şi căuta perechea. Filmările au început deja, iar Cruduţa i-a cunoscut pe cei care vor să-i cucerească inima.

S-a iubit cu fotbalistul Mihai Costea

BURLĂCIŢA 2015. Cea mai mediatizată relaţie amoroasă a Danielei Crudu a fost cea cu fotbalistul Mihai Costea! Dragostea cu năbădăi dintre cei doi s-a stins după patru ani de amor, principalele cauze fiind infidelitatea sportivului şi gelozia extremă. Aşadar, domnilor, ştiţi ce-şi doreşte Cruduţa de la următorul bărbat din viaţa ei, fidelitate şi încredere!

BURLĂCIŢA 2015. Rămâi pe fashionlife.ro pentru imagini,în exclusivitate, de la filmările noului sezon “Burlăciţa”!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read