iubiri secrete.jpg

Bătăi accelerate de inimă. Lacrimi. Şocuri emoţionale. Hohote de râs. „Iubiri secrete” vă prezintă un spectacol complet: dramă şi umor, suspans şi mister, romantism şi acţiune. Totul, în jurul unei familii obişnuite.

Au trecut două luni de la finalul sezonului trecut. Familia Mariş locuieşte în aceeaşi casă, iar Mădălin se pregăteşte să-i dea Suniei un cadou cu totul special de ziua ei. Damian încearcă să se împace cu Daniel, oferindu-i un rol important în organizaţie. Natalia se întâlneşte cu o veche prietenă de la orfelinat. Ce pune la cale Zuleya, veţi vedea la “Iubiri secrete” pe 13 octombrie, la ora 19.30, numai la Prima TV!

Noutăţile sezonului 7 din Iubiri secrete

Noi personaje intră în scenă, iar răsturnările de situaţie se ţin lanţ. În al şaptelea sezon veţi putea urmări aventurile familiei Mariş în lupta cu un duşman periculos, nimeni altul decât şeful organizaţiei mafiote controlate de Zuleya sezonul trecut. Clanul arabilor urmăreşte să obţină supremaţia pe piaţa traficului cu arme, însă taberele se recompun neîncetat, în numele iubirilor secrete.

În timp ce lupta pentru putere continuă, Sorin, Mădălin şi Daniel îşi vor găsi sufletele-pereche. Oare va reuşi Radu, veşnicul îndrăgostit, să rămână fidel unei singure femei? Aflaţi urmărind “Iubiri secrete”, din 13 octombrie, în fiecare luni şi marţi, de la ora 19.30, numai la Prima TV!

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.