Ingrediente
1,5 kg burta
1 os de vita
2 morcovi
500 gr smantana
un praf de piper
un praf de sare
5 oua
2 linguri de otet
1 capatana de usturoi
Mod de preparare
Fierbem burta impreuna cu osul de vita circa o ora si jumatate,spumam , adaugam morcovii taiati in patru pe lungime, strecuram zeama si taiem bucatile de burta fidelute. Continuam sa fierbem burta taiata fidelute in zeama strecurata . Intr-un bol separat adaugam galbenusurile de la oua amestecate cu 300 gr. smantana , otet si se bat energic pana se obtine o pasta.Mai lasam sa fiarba la foc mic, adaugam incet smantana, punem un praf de sare dupa gust si amestecam incet sa nu se branzeasca . Separat pentru servire pregatim un mujdei de usturoi, otet, ardei iute si smantana ramasa.
FashionLife va doreste Pofta Buna! :)