HomeMondenLaura Cosoi a detronat-o pe Antonia! A fost numita „cea mai sexy...

Laura Cosoi a detronat-o pe Antonia! A fost numita „cea mai sexy femeie din lume” de catre FHM Romania!

laura-cosoi-antonia

Antonia a fost detronata de Laura Cosoi in topul „FHM cele mai sexy femei din lume”. Editia romaneasca a revistei a pus-o pe blondina pe primul loc, devansand alte frumuseti din showbiz-ul autohton.

Echipa si cititorii revistei FHM Romania au intocmit topul anual al celor mai sexy femei din lume. Alaturi de frumuseti de peste hotare se afla si vedete autohtone care ocupa locuri fruntase in celebrul clasament. Astfel se face ca Laura Cosoi detine prima pozitie, detronand-o pe Antonia.

laura-cosoi-sexy_40562efb73Blondina, care traieste in prezent o relatie amoroasa cu Cosmin Curticapean, a urcat vineri seara pe scena clubului Boa pentru a-si ridica trofeul.

„Este neasteptat pentru mine premiul asta. Sunt foarte impresionata!”, a declarat Laura, la doar o saptamana dupa ce a castigat trofeul „cea mai sexy vedeta feminina” la Celebrity Awards.

In clasamentul FHM de anul acesta se mai afla vedete feminine din Romania precum Anda Adam, Ellie White, Andreea Banica, Iuliana Luciu, Ruby si Lora.

In 2012, pentru al doilea an consecutiv, Antonia a fost desemnata cea mai sexy femeie.

Pe locul doi s-a situat atunci Madalina Ghenea, iar pe cea de-a treia pozitie Catrinel Menghia, urmate de Ruxandra Bar, Andreea Balan, Inna, Alexandra Stan si Delia Matache.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read