flo-ridaFlo Rida a cheltuit recent 1,7 milioane de dolari pentru a deveni proprietarul celei mai rapide si mai scumpe masini din lume, un Bugatti Veyron.

Artistul nu s-a multumit cu atat si si-a dorit ca bolidul sa fie suflat cu aur de 24 de carate, pretentie care l-a mai costat 1 milion de dolari.

Unii oameni chiar au atatia bani incat pot sa-i intoarca cu lopata! Din aceasta categorie face parte si rapper-ul Flo Rida, care a cheltuit recent 1,7 milioane de dolari pentru a conduce un Bugatti Veyron, cea mai scumpa si mai rapida masina din lume.

Nemultumit de culoarea in care I-a fost livrata masina, Flo Rida a apelat la firma specializata Metro Wrapz pentru a-si polei bolidul cu aur de 24 de carate, moft care l-a mai costat 1 milion de dolari. Bolidul Bugatti Vyron i-a fost livrat lui Flo Rida in culoarea crom.

Suma uriasa de bani pe care Flo Rida a platit-o pe aceasta masina vine ca o surpriza, avand in vedere ca artistul se confrunta cu falimentul. La sfarsitul anului trecut, Flo Rida (33 ani) si-a pierdut casa pentru neplata unor taxe in valoare de 1 milion de dolari.

bugatti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.