HomeLuxuryVezi cum arata un aparat de ras de 100.000 dolari

Vezi cum arata un aparat de ras de 100.000 dolari

Compania Zaffiro scoate pe piata un aparat de ras in valoare de 100.000 dolari, in editie limitata si fabricat integral din iridiu, metal atat de dens incat ar putea rezista si intr-o lava vulcanica topita.

4e01b7bf45089

Numai 99 de astfel de aparate vor fi fabricate din metalul rezultat in urma caderii meteoritilor pe planeta. Compania ofera o garantie de 10 ani pentru acest produs, care ar putea fi transmis urmasilor. Suruburile aparatului sunt din platina iar lamele de ras din safir.

Cu 100.000 dolari iti poti cumpara multe lucruri: de la o masina sport, un yacht sau o vacanta de lux. Dar cei care au deja un Audi in parcare, un yacht in port si de-abia s-au intors dintr-o calatorie in jurul lumii, si-ar putea permite sa cumpere un astfel de aparat de ras, potrivit Yahoo News.

Produsul este destinat milionarilor care au deja de toate. Compania care lanseaza aparatul de ras de 100.000 dolari spune ca avansul tehnologic parcurs de la un aparat obisnuit este ca de la un radio la iPhone. Yahoo News apreciaza ca investitia intr-un astfel de aparat merita facuta pentru situatia cand cumparatorul se barbiereste pe marginea unui vulcan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read