HomeLuxuryTopul celor mai scumpe parfumuri pentru barbati

Topul celor mai scumpe parfumuri pentru barbati

clive_christian_perfume_08298300

Iubitorii luxului sunt gata să dea mii de dolari pentru parfumul favorit. Cel mai scump parfum are un preț exagerat nu neapărat datorită aromei sale, cât datorită sticlei din cristal cu diamant. Iată clasamentul celor mai costisitoare parfumuri destinate bărbaților.

Click pentru a accesa magazinul online!

1. Cunoscut și sub denumirea de „Majestatea Imperială”, parfumul Clive Christian No. 1 Pure Perfume for Men, creat în ediție limitată de doar zece exemplare de Clive Christian are un preț de 215.000 de dolari pentru 16,9 uncii, adică pentru o sticlă de 500 ml. Acest parfum, care folosește ingrediente rare din diferite părți ale lumii, deține primul loc în top de când a fost creat, în anul 2006, fiind prezentat într-o sticlă din cel mai fin cristal Baccarat, ornată cu un diamant de 5 carate, montat în aur de 18 carate. Prețul per uncie, adică pentru aproximativ 30 ml se ridică la 12.700 de dolari.

2. Poivre de Caron, o aromă unisex, creată încă din anii 1950. De atunci, există o dezbatere continuă dacă acest parfum este mai potrivit pentru femei sau pentru bărbați. O sticlă cu acest miros exploziv și intens care începe prin note condimentate și piperate, dar care se transformă într-unul floral, se vinde cu 2.000 de dolari.

3. Eau d’Hadrian, de Annick Goutal, costă 1.500 de dolari sticluța de 100 ml. Această aromă a fost creată din dragostea pentru Toscana și, în contact cu pielea, aduce anumite note de citrice.

4. Ambre Topkapi, la un preț de 610 dolari, este un parfum cu un miros foarte puternic la început, dar pe măsură ce trece timpul, mirosul se transformă într-unul proaspăt lemnos.

5. Clive Christian C, care se vinde la un preț de 375 de dolari a fost inițial creat pentru femei, dar compania britanică a decis să-l transforme într-unul destinat bărbaților. Diferența față de parfumul pentru femei constă într-un miros mai puternic decât mirosurile de lămâie, iasomie, trandafir și ambră. Se spune că mirosurile cele două parfumuri, bărbătesc și femeiesc, sunt complementare și se combină extraordinar timp de 24 de ore.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read