HomeLuxuryIata ultima moda pentru masini! Si-a personalizat Range Rover-ul cu sigla casei...

Iata ultima moda pentru masini! Si-a personalizat Range Rover-ul cu sigla casei de moda Louis Vuitton

Ultimul trend pentru pasionatii de moda care nu mai stiu pe ce sa arunce cu bani este personalizarea masinii. Chiar dace este de prost gust, nu este deloc ieftin sa-ti accesorizezi intreaga masina cu sigla brand-ului francez Louis Vuitton si sa-ti imprimi initialele numelui tau pe capota.

Se spune adesea ca banii nu pot bumpara si bunul-gust, iar aceasta masina Range Rover se dovedeste a fi un adevarat cliseu. Partea de sus a masinii a fost personalizata cu monograma celebrei case de moda franceze Louis Vuitton, peste care a fost imprimata o dunga de prost-gust, roz si alb. Ceea ce face ca aceasta masina sa fie si mai penibila este inscriptionarea initialelor proprietarului, N.J.H, pe capota.

Vazuta pe strazile din Westbourne, Bournemouth, acest simbol al celor care nu mai am nici cea mai mica idee pe ce ar mai putea sa arunce cu bani este o extravaganta pentru iubitorii de moda. Si, cu siguranta, personalizarea masinii nu a fost deloc ieftina. Se pare ca pretul autovehiculului Range Rover se ridica undeva la 100.000 de lire, la care se adauga si 3.500 de lire pentru accesorizarea ei.

Personalizarea ei a fost realizata cu un autocolant pe care a fost imprimat logo-ul Louis Vuitton, ceea ce inseamna ca ar putea oricand sa o inlocuiasca, in cazul in care o alta casa de moda celebra ii va intra in gratii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read